כללי עזרה ויעוץ באינדיזיין

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,
אני צריכה לעצב ספר שיהיה דף ימני בעברית ודף שמאלי בצרפתית, מה הדרך לעשות את זה בקלות ובמהירות?

תודה לכל העוזרים

• הוסף לסימניות
תעשי מסטר ימני לעברית, ומסטר שמאלי לצרפתית.
זה מאד פשוט כשכל צד זה שפה אחרת
אם היה לך ערבוביה בין השפות, אז זה כבר יותר מסובך

• הוסף לסימניות
אם הבנתי נכון את השאלה, אז לעשות דף אב עם תיבת טקסט עברית בעמוד הימני ותיבת טקסט לועזית בעמוד השמאלי.
להחיל את דף האב על המסמך ולשרשר שרשור אוטומטי בין כל התיבות שבעמודים הימניים.
בנפרד - לשרשר בין כל תיבות הטקסט הלועזיות שבעמודים השמאליים.

מה שייצא זה שכאשר תכניסי טקסט עברית לעמוד הימני הראשון הוא ימשיך לרוץ רק בעמודים הימניים וכשתכנסי טקסט צרפתי לעמוד השמאלי הראשון הוא ימשיך לרוץ בעמודים בעמודים השמאליים הבאים.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
מומלץ לעבוד בשני שכבות. כדי שבכל מיני מקרים נוכל "לנעול" שכבה מסויימת מפני שינויים בפעולות שוטפות.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
סליחה שאני מגיבה מאוחר, פשוט לא היה לי גישה לאיטרנט...
קודם כל תודה רבה רבה לכל מי שענה לי, אני לא בדיוק הבנתי איך עושים את זה שהשירשור ימשיך רק בדפים הימניים והחלק השני רק בדפים בצרפתית, אם מישהוא יכול לעשות לי תמונות מסך זה ממש יעזור לי...

תודה על הכל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה