עזרה ויעוץ בקשר לביטול תאום מס

• הוסף לסימניות
שלום,
עד ה8/8/10 עבדתי בשני מקומות עבודה ועשיתי תאום מס כנדרש.
מה- 8/8 הפסקתי לעבוד במקום A ואני עובדת כרגע רק במקום B במשרה מלאה.

השאלה איך אני מבטלת כביכול את התאום מס? יש איזה טופס שאני צריכה להגיש למס הכנסה? כי מה שקורה כרגע בפועל זה שגובים מס גבוה בגלל שבעצם במקום עבודה שהיה אז המשני, אני מקבלת משכורת גבוהה יחסית.

• הוסף לסימניות
נראה שאת צריכה לבקש אישור הפסקת עבודה מהמעביד, וללכת עם זה למס הכנסה ושם הם מבטלים לך את זה...

• הוסף לסימניות
אין אפשרות לעשות זאת דרך האינטרנט? (יש לי מכתב פיטורין, זה מספיק?)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit_f;478913:
אין אפשרות לעשות זאת דרך האינטרנט? (יש לי מכתב פיטורין, זה מספיק?)

לא ניתן לעשות תיאום מס דרך האינטרנט, רק בפעם הראשונה בכל שנת מס!

• הוסף לסימניות
אני מנצלת את הבמה...

אם ניכו לי בחודש אחד למעלה מ40 אחוז מס הכנסה, כי לא עשיתי תאום מס,
מתי אני יכולה לבקש את ההחזר? ואיך?
אמרו לי שבסוף שנת המס, מה זה אומר?

• הוסף לסימניות
ברגע שתעשי תאום מס ותגישי למעביד, הכסף יחזור במשכורת הבאה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ביקי;479375:
ברגע שתעשי תאום מס ותגישי למעביד, הכסף יחזור במשכורת הבאה

זה תלוי מאוד, בסוג המעביד ומס' העובדים כי לא ניתן להגיש דו"ח 102 למס הכנסה במינוס.
אבל יש בהחלט מעבידים שיוכלו להחזיר מיידית במשכורת הבאה, אבל לא כולם.

נכתב ע"י mc;479373:
אני מנצלת את הבמה...​

אם ניכו לי בחודש אחד למעלה מ40 אחוז מס הכנסה, כי לא עשיתי תאום מס,
מתי אני יכולה לבקש את ההחזר? ואיך?
אמרו לי שבסוף שנת המס, מה זה אומר?​

אני מבין שניכו לכם את שיעור המס המירבי, היות ולא הגשתם תיאום מס.
כנ"ל יתכן ותוכלו לקבל מהמעביד מיד עם הגשת התיאום מס. אם לא רק בסוף השנה תוכלו להגיש למס הכנסה דו"ח שנתי מקוצר, ולקבל את ההחזר

להזכירכם, ניתן לפנות אלי במייל או בנייד, בכל שאלה ונושא הקשורים למס הכנסה מע"מ ובטל"א.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה