כללי עזרה ומחיר של בית דפוס לעבודות

• הוסף לסימניות
לכל מפיקי הדפוס וגרפיקאים שמחשיבים את עצמם שלום.
אנחנו במתנה שווה חושבים על להפסיק להיות מפיקי דפוס וחושבים על לייצר עבודה מהבית, קרי, לרכוש מדפסת גודל גליון 32*45 עם עלות צבע ממש זולה.
עכשיו, חשבנו לעשות אותה שיתופית, זאת אומרת, שכל מי שרוצה להדפיס, כמובן מעל לכמות מסויימת, ישלם על הפעימה בדיוק כמו שאנחנו משלמים, יקבל את העבודה מוכנה, ויצא מורווח מכל הסיפור. אפשר להשאיר את המחיר אותו הדבר כמו שהוא למפיקים, אם אתם רוצים להישאר ברווח שלכם. את המשלוחים אנחנו משאירים לכם לעשות.
הדבר היחיד שאנחנו רוצים שתשלמו לנו הוא שעת עבודה.
ככה שזה ייצא גם לנו וגם לכם משתלם.
זאת אומרת שעל 1000 כרטיסי ביקור תשלמו את מחיר הפעימה, + שעת עבודה שנסגור איתכם. זה אומר שעל כל מפיק דפוס תהיה מינימום הזמנה של 3-5 עבודות שהוא יעשה אצלינו ביום (עדיפות שלכם לכמה שיותר). הגרפיקה עליכם, הדוגמאות עליכם, הנייר עליכם, אנחנו רק מדפיסים ועושים פינישים נכון לעכשיו ללא למינציה (חיתוכים, קיפולים, הדבקה, סיכות, פולדרים בכמויות קטנות עד 50 יח') אתם משלמים לנו עבור שעת עבודה. מי שחושב שזה יילך לו, שהוא יכול להסתדר איתנו עם זה, בכבוד. החישוב יהיה פרטני לכל מפיק דפוס.
אפשר גם לשלם מראש עבור עבודות (מעין כרטיסייה כזאת) שכוללת את עלות הפעימה בלבד. הנייר בכל מקרה יהיה עליכם. אתם גם יכולים להתחלק ביניכם בעלויות הנייר (לכאלה שמכירים היכרות אישית בלבד). אנחנו עושים ללקוחות שלנו את העבודה עם הנייר שאנחנו רוכשים. לא לוקחים מאחרים. התשלום על פעימה יהיה עבור כל הדפסה. גם דוגמאות.
הנייר שאנחנו מעוניינים לעבוד איתו:
1. נייר רגיל 80 גרם עד גודל 32*45
2. נייר כרומו 130 גרם עד גודל 32*45
3. נייר כרומו 170 גרם עד גודל 32*45
4. נייר כרומו 250 גרם (לכריכות בעיקר) עד גודל 32*45
5. נייר 300 גרם עד גודל 32*45
6. ניירות ממוחזרים עד גודל 32*45
7. ניירות מיוחדים עד גודל 32*45
8. נייר נטול עץ לכל גרם עד גודל 32*45
9. נייר של פנקסים A5 A4 שישיות A6 רביעיות
10. נייר מדבקות רגילות/שקופות/ויניל לתנאי פנים/מדבקות שטנצים (אם נכנס למדפסת, צריך לבדוק)
11. נייר שטנצים לקופסאות שונות מבן קיקי (אם נכנס למדפסת, צריך לבדוק)
12. ייצור מגנטים
אנחנו זרקנו רעיון, עכשיו תורכם...

אפשר לדסקס על זה פה, לראות מי מעוניין וכמה מעוניינים. ברגע שנחליט סופית לעשות את זה נודיע לכם. תודה רבה.

• הוסף לסימניות
מקפיץ. התכנית להתחיל עם זה בחודש שישי כיוון שיש מלא ספרי מחזור להדפיס ויש ביקוש גדול. מי שמעוניין להצטרף שישלח הודעה פה, בפרטי או במייל. תודה.

• הוסף לסימניות
תן מושגים של מחירים, לא עוזר לי פעימות

• הוסף לסימניות
מקפיץ. עוד לא הבאנו את המדפסת. אם יש מתעניינים תגידו לי.

• הוסף לסימניות
זה היה יכול להיות מעניין ורלוונטי...אבל אתם דורשים 3-5 עבודות ביום...דבר שלצערי לא רלוונטי לגביי ואני מאמינה שגם לגביי עוד כמה...

בתור גרפיקאית הייתי שמחה לעבוד עם מישו שאני יודעת שאיכות הדפוס איכותית וזולה כדיי שאוכל לצאת מורווחת מהסיפור של הדפוס..(מה שכרגע אני מעדיפה(לרוב) לא להתעסק עם הדפוס כי אז המחיר ללקוח קופץ)

• הוסף לסימניות
זה לא מה שאנחנו דורשים, זה פשוט יותר כדאי מבחינתך שיהיה מחיר עדיף לשעת עבודה. אולי כדאי שתאספי כמה עבודות ליום אחד...

• הוסף לסימניות
32 על 45 זה גודל גליון או שיש כאן טעות?

• הוסף לסימניות
תגידו יש עוד משהו שער בכזו שעה....??.............

• הוסף לסימניות
כן
כשיש דפוס דיגיטלי בבית
ולא רוצים לעבוד מחר כלומר כבר היום...
או כשרוצים להביא מכונה וישלמו לפי שעה...

• הוסף לסימניות
אלו החיים......

• הוסף לסימניות
אני רק מנסה לדמיין לי אם המיזם הזה יצליח
איזה לחץ הגרפיקאים ישימו עליהם בערבי שבת וחג

• הוסף לסימניות
אני עוד לא ממש הבנתי המ המיזם החדש
אני בדכ לא מדפיסנ למאה לקוחות באותו יום
וגם זה לא תמיד בכמויות גדולות..
אבל נניח את מדפיסה 500 כוסות?
אם אין לי עד עבודה לאותו יום..

• הוסף לסימניות
כאן מדובר רק על דפוס דיגיטאלי, ולא על סובלימציה. בדרך כלל גליון דיגיטאלי זה 33*48/48.8 זה טיפה יותר קטן ונכנסים 27 כרטיסי ביקור במקום 30 לדוגמא בגליון כזה, אבל זה לא אמור להשפיע על דברים אחרים. מה שאני אמרתי מבחינת המדפסת זה רק לשנה שנתיים. בתקווה להשתדרג במקום ובכמויות העבודה אחר כך. ובכך לשדרג את המדפסת ליותר מקצועית. כמו שהדפוס עובד ככה גם הלקוחות שלו עובדים. מה שאומר שאם הדפוס לא עובד בשישי וערבי חג גם הלקוחות שלו לא יעבדו בימים הללו. אני בדרך כלל בעד חופש בימים האלה, אלא אם כן יש עבודה גדולה ובאמת דחופה של הרגע האחרון... בכל מקרה הכוונה שלי זה שאם יש לכם יותר מעבודה אחת, נגיד 1,000 ביקור, 500 פלאיירים ו50 פולדרים, אתם תשלמו לפי שעה בכללי ולא פר עבודה וככה זה יחסוך לכם הרבה כסף. כי יש קיפולים והדבקה לפולדרים. אז בגלל זה עדיף לתת כמה עבודות במקביל ביחד ולשלם עבור הכי שווה את כל סכום העבודה לשעה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה