עזרה | זבובונים באמבטיה

• הוסף לסימניות
בשבוע האחרון אני מגלה שמתמקמת לי באמבטיה משפחה לא נחמדה בכלל של זבובונים שחורים עם כנפים מוצקות כאלו אולי קוראים להם פרעושים או פשפשים מה שזה לא יהיה.

היו 2 ולא התיחסתי אליהם אבל כשראיתי שהם מכפילים את עצמם בריבוע... נלחצתי.
נכון לעכשיו דרים שם איזה 7... שלא מתרגשים משום דבר...אבל כל הזמן צצים עוד!!!

שפכתי חוץ בכיורים וריססתי את כל הספריים שמצאתי... אבל אפס...

במזג אויר הזה גם לצאת החוצה הם לא רוצים.

מי יודע? מי מכיר? איך הם מתרבים? הרי ניקיתי הכל! תודה!
כל עצה נגדם תתקבל בברכה!

• הוסף לסימניות
פרעושים הם קטנים מאד (1-2 מ"מ)וקופצים. לגובה. סימן בדוק ומנוסה להמצאותם הוא עקיצות קשות בעיקר ברגליים. אם בני משפחתך עקוצים ברגליים - עברי לשלב הלחץ:eek:. אם לא - צפירת הרגעה, אלו רק זבובונים...:D (מהתיאור שלך לא כ"כ נראה לי שזה פרעושים)

בכל מקרה כדאי להשתמש בריסוס שמתאים - ריסוס נגד מעופפים אם אלו זבובונים, ואם פרעושים - אני לא זוכרת את שם הריסוס - בסנו יש טלפון של יעוץ באיזה ריסוס להשתמש.
אם זה אכן פרעושים - תגידי ותקבלי הדרכה הלאה...

• הוסף לסימניות
זה לא פרעושים.
זה זבובונים שנתקלתי בהם לראשונה באיזה מקווה לפני כ-5 שנים, ובחודשיים האחרונים הם גם צצו אצלי בבית. ב"ה שזו היתה כמות מזערית שנעלמה אחרי כמה זמן.

• הוסף לסימניות
סבלתי מהם בחדר העבודה .
עשיתי הכל אבל דבר לא עזר
עד שקניתי קוטל מעופפים זה עם המנורה הכחולה
ביום הראשונה חשבתי שאני נמצא באיזה פראק שכל עם ישראל בא לעשות על האש
הם פשוט נשרפים שם אחרי יומיים לא נשאר אחד
וכדאי מידי פעם לאוורר את האמבטיה כי הם אוהבים לחות
במיוחד בעונה הזאת שהכל יבש בחוץ

• הוסף לסימניות
מכירה אותם.... איכס.
הרגעה: זה לא עוקץ.
הפחדה: קשה להתפטר מהם.

• הוסף לסימניות
מכירה אותם.... איכס.
הרגעה: זה לא עוקץ.
הפחדה: קשה להתפטר מהם.

• הוסף לסימניות
נסי לשפוך אקונומיקה לחור הניקוז באמבטיה.

• הוסף לסימניות
הם באים בגלל הלחות.
אחרי שימוש באמבטיה להשאיר דלת פתוחה שהאמבטיה וכל האדים יתיבשו
או אם יש וונטה להפעיל אותה בעיקר אחרי שמשתמשים במים..

• הוסף לסימניות
שמעתי שהם באים מחור הניקוז, כי הם אוהבים לחות. כדאי לרסס שם, אני חושבת.
ואפשר גם פשוט למעוך אותם, ולנגעלות (כמוני)- עם נייר בכמות נדיבה. הם דומים לזבובים אבל אין להם את מהירות התגובה של זבובים, כך שקל מאוד להרוג אותם. ואולי אחרי שתחסלי את "ההורים", לא יהיו עוד צאצאים...
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה