- הוסף לסימניות
נכון תשאירו את זה למנהליםמהה ההלם מי שמשתמש בבמה ציבורית חרדית למעשים לא ראויים לא צריך לשתוק לו. צודקות שלא מתאים לפרסם את השמות כאן באשכול אבל להעביר אותם למנהלים ברור שצריך
נכון תשאירו את זה למנהליםמהה ההלם מי שמשתמש בבמה ציבורית חרדית למעשים לא ראויים לא צריך לשתוק לו. צודקות שלא מתאים לפרסם את השמות כאן באשכול אבל להעביר אותם למנהלים ברור שצריך
נכון,לא ממש לא
שלא תכתוב כלום
זה ממש לא עוזר
שפשוט תתעלם וזהו!
העניין הוא שהם לא מגלים את שמם של הניקיםמהה ההלם מי שמשתמש בבמה ציבורית חרדית למעשים לא ראויים לא צריך לשתוק לו. צודקות שלא מתאים לפרסם את השמות כאן באשכול אבל להעביר אותם למנהלים ברור שצריך
התכוונתי רק לזה ששולח את המייל של הסרטים ולא לדברים יותר אישייםנכון,
אצלי היה מישהו שקיבל את המייל שלו מחבר(לא יודעת מאיפה)
וכתב לי כל מיני מילים מחמיאות
העפתי לאשפה, והוא נשאר שם![]()
ניתן ורצוי להיכנס לפרופיל של המשתמש שיש לכם חשד נגדו,נכון תשאירו את זה למנהלים
למה לצטט אותי?ניתן ורצוי להיכנס לפרופיל של המשתמש שיש לכם חשד נגדו,
ולדווח עליו בכפתור הדיווח, עם פרוט התלונה.
אז ניתן לדווח על הודעה שלו, ולכתוב את התלונה על הניק עצמו.ומה אם הם חוסמים אפשרות לראות את הפרופיל?
ח"ו, לא התכוונתי "לכם" אישית, אלא באופן כללי,למה לצטט אותי?
אוקי הבנתי תודהח"ו, לא התכוונתי "לכם" אישית, אלא באופן כללי,
כתבתם להשאיר למנהלים, אז הסברתי איך ניתן בקלות לעשות זאת.
כמה נכון ועצוב מאוד מאודאם כבר פתחת את הנושא
יש לי משהו להעיר
לאחרונה התופעות במיילים מתגברים
תמימות שמפרסמות פה מיילים נופלות בידי הדייגים שיושבים פה ומחכים שהן תכתובנה את הכתובות מייל שלהם
המצב נהיה כל כך חמור הם גברים חרדים נשואים מה נסגר?
למה בחורה שאינה נשואה צריכה לייעץ לו איך להתמודד עם אשתו ולספק לו את תאוותו כי אשתו לא מספקת אותו
או איזה בושם כדאי לקנות ליום האשה
חברה תחשבו על העולם הבא שלכם
לא על שום דבר אחר
תעצרו את עצמכם לפני שיהיה מאוחר
אני בקשר עם כמה ניקיות פה ושמעתי כמה וכמה סיפורים
וחבל שאפרסם את שמם של הניקים המטרידים
ואת שמות המיילים שלהם
ראו הוזהרתם!
זה נכון שמי שצריך שיפרסם את המייל שלותפסיקו לעשות מזה עסק
אני ישר מעבירה לספאם
אין מה לעשות , הם יבואו כל פעם בשם אחר.
אין איך להסתיר מייל -במיוחד למי שיש אתר.
היתי שמח לדעת אם זה קרה לך בזמן האחרון או שזה קרה לפני חודש כבראחד בשם חיים .פ מכניס אותי לכל מני קבוצות של סרטים וכולי
משהו אולי יודע מי זה?
מה זה?
יש מלאהיתי שמח לדעת אם זה קרה לך בזמן האחרון או שזה קרה לפני חודש כבר
כי הבן אדם הזה בעיקרון טופל
השאלה אם הוא חזר או שזה קרה לך מזמן כבר
הוא דיבר על אחד מסוים שטופליש מלא
זה לא אחד
אוקי טוב לדעתהוא שלח לי הזמנה בפרטי לפני שבועים ולא עניתי
והיום ראיתי שצירף אותי לקבוצה של סרטים
גם פתיחת מייל לפרוג בלבד. לא מונע בכלל יכולת תקשורת עם אנשים משועממים שמנסים להתכתב עם בנות מפרוג.תדווחי אולי ספאם?
ודרך אגב
פתחתי כתובת מייל אחרת,(לא שימושית, לפרוג בלבד!
למקרה שאני "יצטרך" משהו
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים