תנור אפייה עזרה!! זקוקה לחלק קטנטן של תנור דלונגי דו תאי סטנדרטי...

• הוסף לסימניות
אז ב"ה התנור מתפקד נהדר והכל טוב ויפה.
בעיה קטנה- המוטות הדקים שמתחברים לדופן התנור מבפנים והתבנית עומדת עליהם- הם שנתפסים בדופן וניתן להוציא אותם ממנה, אני מקווה שזה מובן,
בקיצור- החלק הזה שמיועד לצד השמאלי של התא העליון- הקטן- נשבר לי. אם יש כאן מישהי שזורקת תנור כזה או משהו ויש לה מוט כזה מיותר- אודה לה מאוד!!!

תודות לכולם..

• הוסף לסימניות
מקפיצה- אולי עכשיו יש יותר סיכוי...
החלק הוא הציר השמאלי של התא העליון שנכנס לתוך הדופן ונתפס בה ויכול גם להתפרק ממנה...
תודות!!

• הוסף לסימניות
תצלמי את הצד הימיני אולי אנשים יבינו מה את מחפשת ויוכלו לעזור.

• הוסף לסימניות
ואם מישהי מפנה דלונגי, אשמח מאוד לקבל את הכפתורים. 2 נשברו לי במהירות שיא:(:(

• הוסף לסימניות
הנה התא, החלק אמור להתחבר מצד שמאל אל הדופן הפנימית.
הנה החלק החסר...
ותודה לכל מי שינסה לעזור...

קבצים מצורפים

• 004.JPG
    3.1 MB · צפיות: 11
  • 005.JPG
    2.8 MB · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
גם אני צריכה כפתורים של דלונגי
אשמח לקבלם ממי שמיותר לו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה