כללי עזרה חוזרת | 2 צבעים בפוטושופ

• הוסף לסימניות
הקדמה:
כן, אני יודעת שכבר שאלתי את השאלה הבאה שבוע שעבר,
אבל חשבתי שיצא לי טוב - ומסתבר שלא,
אז אני פותחת אשכול חדש בנושא...

(ולכל מי שעזר לי באשכול הקודם הבעיה כמובן בחוסר ההבנה שלי...)

פרק א':
בניתי קובץ בפרוצס שני צבעים סיאן ושחור
אני צריכה להעביר אותו לדפוס רק עם שתי הצבעים האלו.

הבעיה שגם השחור: ז"א הטקסט, והאיור הבודד שיש שם,
עשוי מ4- הצבעים cmyk

איך אני גורמת לטקסט להיות רק בלק שחור??

פרק ב'
כשאני מורידה את המגנטה והילו שאני לא זקוקה להם
אמנם נשארים לי 2 צבעים
אבל הטקסט עשוי גם מסיאן וגם מבלק ואני צריכה אותו שחור בלבד.

פרק ג'
:eek:הי, לא לברוח לי מהאשכול בגלל המגילה הארוכה...

תודות ישלחו לכל עוזר/ת ועוזר/ת בל"נ!!

• הוסף לסימניות
למה אתה מתעקש לא לשלוח?

• הוסף לסימניות
טוב, לא בורחים

מה שכתבתי באשכול הקודם לגבי DUOTONE:
יש לך אפשרות ב- MODE לבחור קובץ שבנוי משני צבעים בלבד -
ברירת המחדל היא שחור ועוד משהו
את מכניסה לשם גם את הציאן שלך

בשחור שיש לך בקובץ, מה הבעי'ה לעשות REPLACE COLOR ולתת בערכים מספריים 100% של שחור ו-0% של כל השאר?

את מקבלת קובץ שיש בו רק שני צבעים.

אני לא בטוחה שזו הדרך לפתור את הבעי'ה אבל לפי מה שלמדתי כשיש רק שני צבעים לעבודה זו הדרך הנכונה לעבוד.

תיכף יבואו גדולים וחכמים ממני ויגידו אם זה יכול לעזור...

• הוסף לסימניות
ועוד רעיון -
אם הציאן זה רק הרקע, למה לא לפתוח רק ערוץ של ציאן
NEW SPOT CHANNEL
ולצבוע את הערוץ, וכך כל הקובץ מורכב לך משני ערוצים, אחד שחור ואחד ציאן
(לפני שאת פותחת ערוץ חדש תזרקי את הרקע מהעבודה ותהפכי אותה לשחור-לבן, או אם זה רקע מסובך תעשי אזור בחירה ותצרי לפיו את הערוץ החדש)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה