כללי עזרה חשובה - האם אפשר לשנות גודל בקובץ מלא דפים של PDF??

• הוסף לסימניות
בס"ד

יש לי קובץ שעוצב באינדזיין ואני יכולה לפתוח אותו רק ב-PDF (גרסאות שונות וכו')

את הקובץ סגרו עם סימני חיתוך. ועכשיו אני צריכה לסגור את זה בלי הסימנים...

יש אפשרות לשנות רק גודל דף בלי פורפורציות וכו' באקרובט?

ממש דחוף לי תודה רבה!

(זה מלא דפים אז לפתוח אחד אחד באילוסטריטור זה לא עוזר לי...)

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
בס"ד

אולי בכל זאת???

זה ממש דחוף לי....

• הוסף לסימניות
אפשר
בתוכנת אקרובט (לא רידר)
בתפריט: מסמך > גיזום עמודים

• הוסף לסימניות
כמו שכתבו לך באקרובט פי די אף המורחב, (לא רק קריאה)
יש לך אפשרות crop ואז נפתחת לך חלונית> את מגדירה מכל צד כמה את רוצה לחתוך
(זה מראה לך כתצוגה מקדימה כך שאת יכולה לשחק עם זה עד שמגיעה לתוצאה הרצויה)
ואז תבחרי באפשרות של all ז"א לכל העמודים
תאשרי,
ותשמרי בשם.

• הוסף לסימניות
בס"ד

זה מה שאני עשיתי:

כנראה שמי שסגרה את זה עם החיתוכים לא הגדילה את הדף..

אז עשיתי FILE < PRINT

וב-PAGE SCALING שיניתי ע"י לחיצה על החץ ל-NONE

וזה עבד ב"ה

חס לי עבודה של מלא זמן!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה