עזרה חשובה

• הוסף לסימניות
אנחנו מתכננים לערוך בחג הסוכות, כנס לנשים שהיו בכפרים ערביים ו'יד לאחים' הוציא אותן וכו.
המטרה היא, דבר ראשון, לשמח אותן. ובנוסף להראות להם את יופי היהדות (הכנס נערך בסוכה יפייפיה ) בצורה עדינה מאד (שלא ירגישו כפייה דתית ...)
איזו תוכנית הייתן מציעות להביא? אנחנו מחפשים משהיא שתרקיד אותן ובנוסף מרצה שתדבר על החג.
הן בסגנון מזרחי ושומרות רק מסורת בסיסית.

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אולי מישהי שעורכת סדנת צחוק?
הייתי פעם בכזאת סדנא וזה היה מאוד יפה,
אווירה הרבה יותר רצינית ממה שמתארים אותה בעיתון

• הוסף לסימניות
יש איזה אחת, שאינני זוכרת את שמה כרגע, היא מביאה דרבוקות לכולם ומלמדת איך לתופף ואז כולם יחד מתופפות, זה ממש כייף, אם מישי תדע להגיד לך כאן את השם שלה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צברית;1081692:
יש איזה אחת, שאינני זוכרת את שמה כרגע, היא מביאה דרבוקות לכולם ומלמדת איך לתופף ואז כולם יחד מתופפות, זה ממש כייף, אם מישי תדע להגיד לך כאן את השם שלה.
נראה לי עדנה גיאת..
וחוצמיזה הייתי ממליצה בחום על אפרת ברזל מרצה בעלת תשובה0 מהממת!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י PBיסטית;1081697:
נראה לי עדנה גיאת..
וחוצמיזה הייתי ממליצה בחום על אפרת ברזל מרצה בעלת תשובה0 מהממת!!

כן על עדנה גיאת שמעתי..
היא עשר!היא מלמדת בקצרה איך לעשות ומה..ונהייה קצב חויה מדהימה!(ככה שמעתי בכל אופן מחברות)
המון הצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צברית;1081692:

גם מאיה רווח עושה את זה- ממש ממש טוב. רק שהיא טברינית.

• הוסף לסימניות
אפרת ברזל מדהימה, מתחברת לכולם. [מחיר ממש שוה[
דנה שורצמן.
חנן לדרמן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RMO;1081777:
גם מאיה רווח עושה את זה- ממש ממש טוב. רק שהיא טברינית.

אז מה אם היא טבריינית? אולי היא פתוחה לנסיעות?

יש לה "יתרון" מול קהל כזה, היא "הבת של" - כך שמבחינתן היא חצי סלב...

• הוסף לסימניות
אם את רוצה מספרי טלפון יש לי את של שתיהם..

• הוסף לסימניות
אני אשמח מאד לקבל את הטלפונים.
תודה לכולן!

• הוסף לסימניות
שלחתי באישי

• הוסף לסימניות
מכירה זמרת מדהימה ומצחיקה בשם סמדר מורג שגדלה בין גויים בחול וחזרה בתשובה יש לה סיפור מדהים מענין מצחיק מאד ומרגש
יש לי את הטלפון אם את רוצה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;1081817:
אז מה אם היא טבריינית? אולי היא פתוחה לנסיעות?

יש לה "יתרון" מול קהל כזה, היא "הבת של" - כך שמבחינתן היא חצי סלב...
הבת של מי?

• הוסף לסימניות
זאב רווח.
שחקן מוכר מאוד במגזר הכללי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמז;1082766:
אפרת ברזל הבת של-

היום היא כבר "סלב" משל עצמה...
אישה מדהימה!! ולא הייתה אחת ששמעה אותה- שלא אמרה כך אח"כ..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה