כללי עזרה | טקסט תלת מימדי בפוטושופ

• הוסף לסימניות
לאחר שיטוט בפורום, מצאתי עבודה של הדרים (אגב, העבודה מאוד יפה!)
עם כותרת "געלויבט" תלת מימדית. זה מדליק!
עושים את זה עם פלאג-אין או בעבודה ידנית?
ואיך האות ג' נהיית כמגילה?
נראה שמעבר לתלת מימד יש כאן עוד הרבה מימדים... הנקודות המקיפות, הפרחים במרכז האותיות, הזהב.
שתפו אותנו!

קבצים מצורפים

• 888.jpg
    KB 106.2 · צפיות: 95
  • הוסף לסימניות
אני לא יודעת איך זה נעשה בקובץ שצרפת, אבל לי יש שיטה שאיתה אני משתמשת לכאלה דברים:
קודם כל אני מכינה את האות, המילה, האובייקט או מה שזה לא יהיה, איך שזה אמור להיות בלי העובי. זה כולל טקסטורות, והכל. אחרי שזה מוכן אני משכפלת את השכבה, ואת השכבה המקורית, ז"א זו שמתחת, אני מזיזה עם החצים במקלדת "פסיעה" אחת ימינה ואחת למטה, או שמאלה ולמטה, או למעלה, תלוי בכיוון של התלת מימד. אח"כ אני נותנת לשכבה הזו שהזזתי אפקט bevel פשוט, בלי לשחק איתו יותר מדי. את השכבה עם האפקט אני משכפלת, ומזיזה שוב את השכבה התחתונה ביותר ימינה ולמטה, כמו שהזזתי את הקודמת. ואז משכפלת שוב, מזיזה את השכבה התחתונה וחוזר חלילה. ככל שיש יותר שכבות, התלת מימד יותר עבה. כשסיימתי לשכפל ולהזיז את השכבות, אני מאחדת את כל השכבות עם האפקט, בלי השכבה העליונה המקורית, ונותנת להם קצת טשטוש כדי לטשטש את הקוים שנוצרים בין שכבה לשכבה. אח"כ אפשר לאחד את זה עם השכבה העליונה ולתת קצת טשטוש למראה עגלגל יותר. בקיצור זה העיקרון ואפשר לשחק עם זה ולהגיע לתוצאות מעניינות. מקווה שהובנתי, אני מצרפת הדגמה. אם לא אפשר לשאול, בכיף.
בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
הסבר נחמד.
אפשר גם לערוך הקלטה לכל הדברים האלו.
מה יקרה אם הלקוח רוצה לשנות 'רק' אות או תמונה אחרת?
לעשות הכל מחדש?
אני חושב שבאובייקט חכם, יהיה הפיתרון.
סוף מעשה במחשבה תחילה

• הוסף לסימניות
עם האפקט drop shadow (צל) בפוטושופ, אפשר להגיע לתוצאות די יפות

• הוסף לסימניות
המ'ג'ילה??

מה עם השאלה השניה איך עושים את
המ'ג'ילה הארוכה והנהדרת בג' ?
יש למישהו מושג?

• הוסף לסימניות
העלתי לפה פעם מדריך לאפקט תלת מימד לטקסט,
ע"י יצירת מברשת מהטקסט.
אם אביגדור יואיל בטובו למצוא זה יהי'ה נחמד.

• הוסף לסימניות
לוקחים ג מקורית ומוסיפים לה את צורת המגילה ע"י בניה בעזרת העט הגרפי, ואחרי שהצורה הבסיסית מושלמת, פשוט נותנים לזה את התלת מימד בדיוק באותה צורה שהזכרתי קודם

• הוסף לסימניות
מצאתי במדריך של מנטור.
1. בוחרים את הטקסט / האובייקט עם ctrl על סמל השכבה.
2. יוצרים brush (בedit)
3. נכנסים לmanager של הbrush ומשנים את הערכי הזרימה העומד על 25% ל0%
4. פותחים שכבה חדשה, מקליקים עם המברשת החדשה בדיוק על מיקום הטקסט, אח"כ (!) מחזיקים shift ונותנים לחיצה נוספת במיקום אליו נרצה לסיים את אורך התלת מימד, ויצרנו את נופח התלת מימד.
5. ע"מ לתת את ההברקה, נשתמש במעבר צבע על השכבה, כשבשני צידיה שולט הגוון הכהה ובמרכזו נמצאת ההברקה. נטה מעט את המעבר. אפשר לתת כמה "הברקות". זה יוצר אפקט חמוד ומרענן!
6. נעתיק את הlayer style ונדביק לשכבת הטקסט, נשטח אותה ונבהיר אותה ב20% מזו שברקע.
אני כרגע במחשב בלי פוטושופ.
כשאהיה מול המחשב שלי אשלח דוגמאות.

תודה לכולם!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י ORi770;95007:
מצאתי במדריך של מנטור.
1. בוחרים את הטקסט / האובייקט עם ctrl על סמל השכבה.
2. יוצרים brush (בedit)
3. נכנסים לmanager של הbrush ומשנים את הערכי הזרימה העומד על 25% ל0%
4. פותחים שכבה חדשה, מקליקים עם המברשת החדשה בדיוק על מיקום הטקסט, אח"כ (!) מחזיקים shift ונותנים לחיצה נוספת במיקום אליו נרצה לסיים את אורך התלת מימד, ויצרנו את נופח התלת מימד.
5. ע"מ לתת את ההברקה, נשתמש במעבר צבע על השכבה, כשבשני צידיה שולט הגוון הכהה ובמרכזו נמצאת ההברקה. נטה מעט את המעבר. אפשר לתת כמה "הברקות". זה יוצר אפקט חמוד ומרענן!
6. נעתיק את הlayer style ונדביק לשכבת הטקסט, נשטח אותה ונבהיר אותה ב20% מזו שברקע.
אני כרגע במחשב בלי פוטושופ.
כשאהיה מול המחשב שלי אשלח דוגמאות.

תודה לכולם!

אני עושה את זה בשיטה הזו בדיוק!
זה יוצא מקסים!

• הוסף לסימניות
אלפי תודות...
ניסיתי וזה יוצא מדהים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה