עזרה! ילדה [שרצתה להיות] חמודה

• הוסף לסימניות
מי יכול לעזור לי ולסמן על הציור איפה באמת צריך להיות כל איבר ואיבר?
הסתבכתי לגמרי... אני רוצה לסיים את הצביעה שלה אבל כל הזמן מרגישה עיוות בפנים

קבצים מצורפים

• שיפוצים.png
    KB 997.7 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
תקטיני את האף. מאוד.

• הוסף לסימניות
לנפח את הלחיים וטיפה להקטין את העינים

• הוסף לסימניות
סליחה על ההפצצות של האשכולות, השבוע אני בחופש שבוע הבא אני נוחתת לים של עבודה וממש מתחשק לי לשפר יכולות בציור... ההערות עוזרות לי מאוד! תיקנתי את האף והעיניים כמו שכתבתם, נראה לי שממש השתפר.
מחכה לעוד הערות [גם על הידיים שלא יושבות מספיק טוב]

• הוסף לסימניות
כדאי לעדן ולשפר את קווי המתאר (קונטור)
אם את מציירת בארטרג' תשתמשי ב-ink pen לקווי המתאר,
הכלי מצייר קווים נהדרים.
צפה בקובץ המצורף 221713
בהצלחה ושבת שלום :)

קבצים מצורפים

• INK PEN.jpg
    KB 53.8 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
יפה על השיפור !עוד משהוא 1שהכף של היד הימינית תחזיק יותר את הסנטר2 להעבות את הלחי העליון מצד שמאל 3ולהוריד את הצבעים הכהים מביב לעינים 4ולהוסיף קצתסומק בלחיים בהצלחה ייצא משהוא!

• הוסף לסימניות
הפנים מאורכות ןמבוגרות עדיין
לדעתי לצמצם את שטח התווי פנים ולתת להם עגלגלות ולהוסיף יותר מצח

• הוסף לסימניות
התגובות עזרו לי מאוד. תודה!

נכתב ע"י *לאה;1489191:
כדאי לעדן ולשפר את קווי המתאר (קונטור)
אם את מציירת בארטרג' תשתמשי ב-ink pen לקווי המתאר,
הכלי מצייר קווים נהדרים.
צפה בקובץ המצורף 221713
בהצלחה ושבת שלום :)
תודה.
ראיתי את הכלי הזה, אבל היה נראה לי עדיף ללא קונטור כלל, שיראה בסגנון ריאליסטי, הקוים הם רק לבינתיים, עד הצביעה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה