עזרה>> יש דרך לפרוץ כרטיס זכרון מוגן סיסמה?

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,

יש דרך לפרוץ נעילה של כרטיס זכרון?
אני לא מצליחה לשחזר את הסיסמה שלו..

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
חסמתי אותו מתישהו עם סיסמה, ועכשיו כשאני רוצה לפתוח את הכרטיס דרך הפלאפון או דרך המחשב, הוא דורש סיסמה.

• הוסף לסימניות
דרך המחשב הוא גם דורש סיסמה?
אם כן תעלה צילום מסך של המסך בו אתה מתבקש להקליד סיסמה

הוא מבקש דרך הפלאפון, לא דרך המחשב.
מצ"ב צילומים.
תצלום0102.jpg תצלום0101.jpg

• הוסף לסימניות
איך אפשר להכניס ישירות למחשב?
אין לי מחשב נייד

• הוסף לסימניות
תודה על כל העזרה,
ניסיתי דרך הפלאפון שבו בוצעה החסימה-וכל החומר נפתח לי :)
במכשירים אחרים-הכרטיס חסום :(

• הוסף לסימניות
מנסיון (מר) אישי שלי, אם יוצרים סיסמה לכרטיס זיכרון במכשיר נוקיה C2, באותו המכשיר הוא לא ידרוש סיסמה (גם אם הכרטיס יבקר במכשירים אחרים). אך בנוקיה אחר מאותה הסידרה הוא יבקש סיסמה.
אם אתה יודע אותה - נפלא. אם לא, לא שמעתי על דרך לשחזר את זה.
בחיבור למחשב (אאלט) הוא יאמר שיש לאתחל, ואחרי אתחול הכרטיס יעבוד רגיל - (כמובן, ללא החומר).

• הוסף לסימניות
לא שמעתי על דרך לשחזר את זה.
בחיבור למחשב הוא יאמר שיש לאתחל, ואחרי אתחול הכרטיס יעבוד רגיל - (כמובן, ללא החומר).
דווקא במצב כזה אפשר להציל את החומר עם תוכנות שיחזור מקצועיות (למעט Recuva)
במקרים שאני נתקלתי המחשב כלל לא זיהה.

• הוסף לסימניות
דווקא במצב כזה אפשר להציל את החומר עם תוכנות שיחזור מקצועיות (למעט Recuva)
במקרים שאני נתקלתי המחשב כלל לא זיהה.
שמח מאוד לשמוע, למרות שאני בדיליי למקרה בן 4 שנים...
זה עדיין בתחום החינמי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה