כללי עזרה: יש תוכנה / אתר / כלי שעושים את הדבר הזה אוטומטית?

• הוסף לסימניות
אני רוצה לעשות תמונה אחרת בסגנון הזה...
שהתמונה תהיה מורכבת מעיגולים צבעוניים או פסים וכד'

יש תוכנה / אתר / כלי שעושים את זה אוטומטית בקלות?

תודה מראש לכל המסייעים.
depositphotos_8893398-stock-illustration-heart-made-with-color-spots.jpg

• הוסף לסימניות
@נ ש ר הפקות

תודה על המאמץ אבל לא הבנת כוונתי..

אני לא מחפש לב אחר...

אני מחפש לייצר תמונה שמורכבת מעיגולים כפי הדוגמא שצירפתי..

התמונה שאני מחפש לצורך העניין - ספר תורה..

• הוסף לסימניות
מישהו?

• הוסף לסימניות
אולי מישהו יודע להגדיר איך לחפש אותה?

• הוסף לסימניות
כי זה לא הכיוון..
אני רוצה ליצור לוגו וקטורי מדויק.

• הוסף לסימניות
לדעתי אפשר לעשות בai ע" מברשות, קודם ליצר את הצורה ועליה לבנות עם מברשות בתום הצורה (ע"י מסכה) ובסוף ליזרוק עוד כמה שפריצים עם מברשות שיראה אמיתי
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אם הבנתי נכון אפשר לעשות את זה באילס'
יצירת פטרן ועבודה ידנית
בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
כן אבל אפשר ליצור מברשות עגולות ע"י סוג מברשת scatter brush (פיזור) בכל מיני צבעים.
לדעתי זה יעשה את העבודה

• הוסף לסימניות
טוב למי שמתעניין זה מה שיצא בסוף..
אמנם לא עיגולים בסגנון שכאן, אבל האסטרטגיה של בניית המותג לקחה גם לכיוון הזה..

Untitled-2-01.jpg
הדמיה מיתוג ספר התורה של עם ישראל.jpg

• הוסף לסימניות
באיזו תכנה באמת? יצרת את הרקע באילוס וייבאת לאינדיזיין?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה