עזרה כמה לקחת לשעת עבודה להדמיה

• הוסף לסימניות
אני צריכה לדעת כמה מקובל לשלם לעובדת במשרד של הדמיות לפי שעה.
מה המחיר לשעה.
וגם אם תוכלו לעזור מה עדיף:
לעבוד לפי שעה
או לפי פרויקט
ואם לפי פרויקט אז איך לחשבן את זה ...
כמובן מדובר על עבודה במשרד לא עבודה פרטית בבית.
כל אחד יכול לעזור מאד.
תודה רבה רבה!

• הוסף לסימניות
אם זה במשרד אני מאמינה שזה שווה ערך לשרטט... זה תלוי כמה נסיון ומה רמת העבודה שלך. אבל אם משווים לשרטט אז זה יכול לנוע בין 50-120 לשעה.

• הוסף לסימניות
אם מציעים 34 לשעה?

• הוסף לסימניות
אם יש לך את זה ויש לך נסיון תבקשי יותר
אם זה משרד חרדי והם צריכים אותך למשרה מלאה כנראה זה התשלום

• הוסף לסימניות
אם זה במשרד אני מאמינה שזה שווה ערך לשרטט... זה תלוי כמה נסיון ומה רמת העבודה שלך. אבל אם משווים לשרטט אז זה יכול לנוע בין 50-120 לשעה.
לו יהי...

• הוסף לסימניות
אני עדיין נקראת מתחילה וזה אפילו לא משרה מלאה
זה שווה?

• הוסף לסימניות
אם את מתחילה זה בסדר גם אני התחלתי מ 35 ש"ח לשעה..

• הוסף לסימניות
לצערי הרב בשוק העבודה לא באמת מעריכים שרטטים במיוחד שהם שרטטים בעלי תעודת הנדסאי או תואר... במגזר החילוני חברה שלי התחילה מ 40 ש"ח לשעה ואחרי שנה קיבלה 60 ש"ח לשעה.. משום מה אם את חרדית אז המחיר השעה אוטומטי יורד כאילו אנחנו איזה סיניות פועלות.. ממש צריך לעשות מיזם חברתי בנושא הזה כי זה ממש מעצבן כבר!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה