עזרה- כמה פעמים ביום הדרייבר של וואקום (סינטיק) מפסיק לעבוד

• הוסף לסימניות
אני כבר חודש עם הבעיה הזאת, וואקום לא יודעים לעזור לי,
כמה פעמים ביום פתאום הדרייבר של הסינטיק מפסיק לעבוד וצריך או להתקין מחדש או להדליק מחדש את המחשב או ישירות להפעיל מחדש את הדרייבר (זה אפשרי ב- view local files) כדי שהעט יחזור לזוז.
הציוד:
ווינדוז 8.1 פרו
סינטיק 27" טאצ'

זה קורה פה למישהו?
(מה שמוזר, שגם במחשב השני זה קורה לי [סינטיק קומפניון] , גם הוא ווינדוז 8.1 פרו, ואני לא יכול לחשוב על שום דבר שיש בינהם משותף חוץ מה ESET אנטי-וירוס שמותקן בשניהם, שאגב וואקום אמרו שכנראה הוא הבעיה והוא מכבה את הדרייבר של וואקום כי הוא מזהה אותו בתור פעילות זרה במחשב ונראה לו כמו וירוס, אבל כיביתי את האנטי וירוס וזה עדיין קורה. מישהו?)

• הוסף לסימניות
אוי! אני מקווה שלא יקרה גם לי. זו השקעה ענקית של כסף בסינטיק....
רק לחשוב על זה... :(
גם לי יש ESET עד כה לא נצפתה בעיה (אך הסינטיק מתחילת השבוע)
אך בשאלה שלך אולי טמונה התשובה- אמרת שאתה לא יכול לחשוב על שום דבר משותף חוץ מהאנטיוירוס, אך שכחת שמה שמשותף ביניהם הוא ווינדוס8.1 פרו. אולי שווה לבדוק בכיוון הזה דווקא...
אולי התקנת משהו במחשב שגורם לכך? אני יודעת שניתן לאפס את המחשב שכל מה שהתקנו מזמן מסוים ימחק. נראה שרק צריך להיזכר ממתי זה קרה ואז לחזור אחורה- להחזיר את המחשב לנתונים של אז...

• הוסף לסימניות
וואי וואי.
הסרת לחלוטין את האנטי, ועדיין ממשיך?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבימי;1766165:
וואי וואי.
הסרת לחלוטין את האנטי, ועדיין ממשיך?

בטלתי אותו מלהיות מותחל כשמדליקים את המחשב,
אתה אומר אולי צריך ממש להסיר אותו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יסמין שטרן;1766025:
אוי! אני מקווה שלא יקרה גם לי. זו השקעה ענקית של כסף בסינטיק....
רק לחשוב על זה... :(
גם לי יש ESET עד כה לא נצפתה בעיה (אך הסינטיק מתחילת השבוע)
אך בשאלה שלך אולי טמונה התשובה- אמרת שאתה לא יכול לחשוב על שום דבר משותף חוץ מהאנטיוירוס, אך שכחת שמה שמשותף ביניהם הוא ווינדוס8.1 פרו. אולי שווה לבדוק בכיוון הזה דווקא...
אולי התקנת משהו במחשב שגורם לכך? אני יודעת שניתן לאפס את המחשב שכל מה שהתקנו מזמן מסוים ימחק. נראה שרק צריך להיזכר ממתי זה קרה ואז לחזור אחורה- להחזיר את המחשב לנתונים של אז...

שלוש שאלות.
1. איזה גרסת חלונות יש לך?
2. מותקן אצלך הוואקום דרייבר הכי חדש?
3. ואיזה ESET יש לך? סמארט סקיוריטי, או השני?

• הוסף לסימניות
לי קרה שהעט הפסיק לעבוד
יכול להיות שיש באג בגירסא של הדרייבר החדש, הסרתי את הדריבר והתקנתי את הגירסא הקודמת וזה הסתדר לי...

• הוסף לסימניות
תשובות

נכתב ע"י שאול יצחק;1766170:
שלוש שאלות.
1. איזה גרסת חלונות יש לך?
2. מותקן אצלך הוואקום דרייבר הכי חדש?
3. ואיזה ESET יש לך? סמארט סקיוריטי, או השני?

1. 7
2. נראה לי שכן בהנחה שבגלל שקניתי את הסינטיק עכשיו...
3. ESET אין לי מושג איזה ENDPOINT נראה לי....

• הוסף לסימניות
אני מקפיץ חזרה את האשכול הישן הזה,
כי שכחתי לעדכן מה היה בסוף הפתרון שמצאתי לכל זה,
(במידה והבעיה הזאת נוגעת לעוד אנשים, בפרט שבעיקר הבעיות היו במנגה סטודיו, ובפרט שיתכן שהרבה ממכם סובלים מזה אלא שאתם חושבים שהבעייה נעוצה במנגה. פתאום הדרייבר היה מפסיק לעבוד לגמרי, או שפתאום הסמן מופיע בריחוק מקום מאיפה שזה מצייר בפועל, או שפתאום אין לחץ וכו')
הפתרון לכל זה הוא להתקין דרייבר קצת יותר ישן, שעובד ממש חלק על הסינטיקים בחלונות 8.1
והוא- WacomTablet_6.3.11-4a (ניתן ללחוץ כדי להוריד)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה