עזרה! כסאות פלסטיק בצבע חום כהה

• הוסף לסימניות
יש למישהו מושג איפה ניתן לקנות כיום כסאות פלסטיק (בסגנון כתר) בצבע חום כהה?
או שאולי יש למישהו למכור 4 כאלו יד שניה?

• הוסף לסימניות
כשאנחנו בררנו התשובה היתה שלא מייצרים היום בכלל כסאות חומים...ואין להשיג דבר כזה...

• הוסף לסימניות
בהום פלייס יש נראה לי כסאות חומים מראטן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חלומי;1005950:
כשאנחנו בררנו התשובה היתה שלא מייצרים היום בכלל כסאות חומים...ואין להשיג דבר כזה...
מתי בררתם?
כי אכן, עכשיו, אומרים לנו שאין...
ולכן אני מחפשת לקנות כאלו אפילו יד 2.

בהום פלייס יש אכן מראטן אבל מחירם כפול, ונראה לי פחות פרקטי לניקוי...

• הוסף לסימניות
אני ראיתי כסאות מהום פלייס אבל לא חומים כהים אלא יותר חום קאמל. משהו כזה. דווקא נחמד מאוד. (לא ראטן)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;1005983:
אני ראיתי כסאות מהום פלייס אבל לא חומים כהים אלא יותר חום קאמל. משהו כזה. דווקא נחמד מאוד. (לא ראטן)

גם אני ראיתי את זה, אבל אני מחפשת פרקטי, שזה אומר הכי כהה שיש. שחור לא מתאים לי וגם לא כחול, אז מה שנשאר זה חום.
החום קאמל הזה אכן נחמד, אבל רואים עליו לכלוך בדיוק כמו על לבן או אפור...

• הוסף לסימניות
דווקא לא צודקת לדעתי- על החום הכהה רואים לכלוך בדיוק כמו על השחור- כל נקודה לבנה או אבק- רואים במיידי. דווקא צבעי הביינים- אפור, קאמל וכדומה- הם הכי פרקטיים מבחינת מראה נקי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה