עזרה עזרה לאחד מחברי הפורום

• הוסף לסימניות
{באישור ההנהלה}

שלום רב

פנה אליי ידיד, אחד מחברי הפורום בבקשת עזרה דחופה
הוא חייב לפרוע היום הלוואה שלקח ולרש אין כל
מי שיוכל לתת יד ולסייע לחברנו בדבר - יפנה אליי לדוא"ל (<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>) ואעביר לו את פרטי החשבון להעברה

"ותשובה ותפילה וצדקה - מעבירין את רוע הגזרה"

• הוסף לסימניות
אני מעוניין להעביר לו כמה מאות ש"ח שיש לי בפייפאל אך אין לו חשבון פייפאל
אם יש מישהו שמוכן שאעביר לו בפייפאל והוא יעשה לו העברה בנקאית - אשמח מאד

בנוסף שעון החול שלו להשבת ההלוואה הולך ואוזל, כך שמי שרוצה סניגורים ליום הכיפורים הקרב ובא - זו הזדמנות נפלאה

(בפרט שמדובר באיש תורה וחסד משכמו ומעלה)

• הוסף לסימניות
עם ההעברה בפייפאל הסתדרתי, אך עדיין הוא זקוק להרבה תרומות

• הוסף לסימניות
לא ציינת את חשבון הפייפל.

• הוסף לסימניות
לא ציינת את חשבון הפייפל.
מי שיכול ומעוניין לתרום - ישלח לי דוא"ל או הודעה פרטית ואשלח לו את פרטי הבנק לביצוע העברה.
(פייפאל לא רלוונטי, אין לו פייפאל אלא אני רציתי לתרום לו כסף שנמצא אצלי בפייפאל וחיפשתי מישהו שיסכים לעשות העברה בנקאית ואני אעביר לו בפייפאל, אך עם זה כאמור כבר הסתדרתי)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה