עזרה - לא מצליחה להתחבר לFTP דרך הפיילזילה

• הוסף לסימניות
מצו"ב צילום מסך
מה יכולה להיות הבעיה?

קבצים מצורפים

• לכידה.JPG
    KB 64.4 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
אתרוג\רימון? אם כן, דברי אתם.

• הוסף לסימניות
רימון.
הם יבינו מה הבעיה? יש עם מי לדבר?

• הוסף לסימניות
זאת בעיה ידועה של רימון

כן, תבקשי לדבר עם תמיכה טכנית.
זאת בעיה ידועה שלהם

• הוסף לסימניות
יכול להיות שהשרת לא תומך בpassive mode
נסי לשנות את ההגדרה

• הוסף לסימניות
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
האם שייך מצב סינכרון בFTP?
דהינו שכל מה שיש בתיקית המחשב יועתק אוטומטי גם על השרת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישראלי1;1947134:
האם שייך מצב סינכרון בFTP?
דהינו שכל מה שיש בתיקית המחשב יועתק אוטומטי גם על השרת
בטוח שיש תוכנות כאלה. חפש.

• הוסף לסימניות
נראה לי (מניסיון..........)

נכתב ע"י sarit_f;1946563:
מצו"ב צילום מסך
מה יכולה להיות הבעיה?

בדר"כ זה בעיה בכתובת או בקוד
תבדקי אם שום דבר לא השתנה

• הוסף לסימניות
רימון!!!! רימון!!! רימון!!!

וכל פעם שתעבדי על אתר חדש זה יקרה שוב!!

להלן ההסבר שאני קיבלתי:
היות וכל התקשרות FTP נעשית על שרת אחר ברחבי הרשת, והמגנון של רימון חוסם, אז כל פעם תצטרכי להמתין שעות בטלפון (כי רק האחראי הבכיר יודע לטפל בבעיה) בכדי שיתחו לך את השרת הספציפי.
בקיצור חלם!!
והפתרון שהם הציעו לי זה "להוריד חסימה מאתרים מאובטחים" במילים אחרות ללא חסימה וכן תשלום...
אני לא מבינה, אנחנו מוצפים בחכמה טכנולוגית. הם לא יכולים לחבר איזה קוד שיפתור את הבעיה? נו באמת.

• הוסף לסימניות
זה קורה הרבה כשמשדרגים את הפיילזילה לגרסה האחרונה.
לכן אני לא משדרגת אותה.
השדרוג יוצר בעיות התחברות

• הוסף לסימניות
אכן,
גם אני שדרגתי לפני כמה חודשים
וחזרתי לגירסא ישנה יותר בעקבות בעיות חיבור.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה