כללי עזרה לבחירת לוגו אישי

• הוסף לסימניות
לפניכם שני לוגוים. אחד כבר בשימוש בעיתון וכו' והשני עדיין לא..איזה מהם לדעתכם יותר יפה ומושך.. אשמח לתגובות
תודה

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 38.8 · צפיות: 13
  • 83769.jpg
    KB 61.5 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
אני מעדיף את השני,
אבל זה מזכיר קצת את יוני.

• הוסף לסימניות
אני מסתפק

אם זה לא מדי מקושקש??

• הוסף לסימניות
אני חושב שהשני קצת מקושקש.

הראשון חלק וחמוד. המוכר והאהוב מהמודיע...

• הוסף לסימניות
הראשון עדיף.

בפרט אם זה נועד לחתימה על ציורים, השני הוא לא חתימה, הוא לוגו.

רק מה, עדיף שתעשה את הראשון מחדש בווקטורי כדי שהוא יהיה אחיד וחלק.

• הוסף לסימניות
הראשון,יפה מאד, חלק ברור ומהווה חתימה,
השני יפה אך עמוס מידי.

• הוסף לסימניות
אני גם אוהב את הראשון.וגרף היקר אם תוכל לעזור לי בעניין הווקטורי אני אשמח מאוד. אני פשוט לא מבין בתוכנה הזו כלום...

• הוסף לסימניות
איור שסיימתי לפני 3 דקות

תהנו

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    83769.jpg
    KB 261.4 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
קבל...

המעלה בזה היא שבתוכנה ווקטורית כמו קורל או אילוסטרייטור, תוכל להגדיל את זה בלי סוף בלי שזה 'יתפקסל'. כמו כן תוכל להכניס את זה לפוטושופ באיזו רזולוציה שאתה רוצה (גם 600 d.p.i)אם תרצה אשלח לך גם בפורמט אחר.

קבצים מצורפים

• 83769.zip
    KB 44.7 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
לפני ואחרי...

:)

קבצים מצורפים

• Graphic1.jpg
    Graphic1.jpg
    KB 68.2 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
אני הבנתי שאתה רוצה חוות דעת ללוגו ולא לחתימה.
האם הבנתי לא נכון?

אגב, כמה זמן לוקח לך לצייר כזה תמונה?

• הוסף לסימניות
התמונה של משה רבינו בוקע את הים היא אחת התמונות הכי קלות לביצוע מבחינתי בערך שעתיים

• הוסף לסימניות
מוטי אתה תותח. את התמונה של משה רבינו אני רואה כאן לראשונה.

אגב, לגבי הלוגו אני חושב שכדאי להשאיר את הלוגו במתכונת הנוכחית, כולם כבר מכירים אותךך בלוגו הזה, לשנות את זה עכשיו זה כמו לשנות נניח את הלוגו של יתד המודיע, יש טעם טוב בלוגו הקיים, אם כי אני לא מסתייג לגמרי מהלוגו המצורף שגם הוא יפה.

אחי היקר והמתוק מדבש תצליח. נס שלפחות כאן אנחנו נפגשים אם לא פנים אל פנים.... (:

• הוסף לסימניות
הראשון יותר חתימה. השני יותר לוגו, כמו שאמרו קודמיי.
וכן כנ"ל טיפה שיוף לא יזיק.

האותיות טיפה שבורות, זה ככה בא?

• הוסף לסימניות
ראשונה..

• הוסף לסימניות
עמיר, אולי תסביר לי אתה.
האם הראשונה לוגו או חתימה?
אני לא מדבר על מה שיותר קליט, או נוח לעין. אני מדבר על לוגו.

• הוסף לסימניות
הראשון.... ללא ספק

מאייר חותם..... לא שם לוגו...

ענק התמונה הזאת.... זוכר אותך מצייר את הקיר בת"ת בביתר.. היה מדהים לראות..

• הוסף לסימניות
מאז ימות עולם, לוגו של כל צייר היתה חתימתו. שווי של ציור יכול לעלות מיליוני דולרים בגלל חתימה של צייר אחד, אותו ציור ללא חתימתו, שווה לאשפתות.
בקיצור, צייר זה לא כמו כל מקצוע אחר בו נדרש לוגו לחברה או עמותה. צייר זה דבר אישי.

לעומת זאת, אם מוטי ידידי יקים סטודיו שיספק עבודות נוספות, לדעתי יהיה מקום ליצור לוגו ל"סטודיו מוטי הלר" או משהו כזה.

סליחה שלא הסברתי קודם, פשוט הייתי שפוך בלילה. בקושי חזרתי מנסיעה ארוכה, ולפני שגלשתי למיטה, גלשתי לפורום.

בברכה,

עמיר.

• הוסף לסימניות
עמיר, תודה. הבנתי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה