התייעצות עזרה לגבי מברגה

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת מנסיון חוו"ד על מברגות של:

Black and deker

Worx

Deko

והאם יש למישהו נסיון במברגה של black and deker שהזמין באמזון. האם יתאים לשימוש בוולט בארץ.

• הוסף לסימניות
עוד מישהו?
ומה עם החברות האחרות שרשמתי?

• הוסף לסימניות
למה לא מקיטה? או בוש ?

• הוסף לסימניות
יש למישהו מושג מה ההבדל בין וורקס כתום לוורקס ירוק?

• הוסף לסימניות
לנו יש BLACK AND DECKER כבר הרבה מאוד שנים ואנחנו מרוצים מאוד.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ההבדל בין מברגה טובה לפחות טובה זה לא רק כמה זמן זה יעבוד אלא גם בזמן שיעבוד איך יעבוד.
אישית הייתי ממליץ לך לקנות מקיטה בעוד כמה שקלים, אבל כל אחד והחשבון שלו.
מקיטה ביתי (10.8 v) יעלה לך כ600-700 שקלים.

• הוסף לסימניות
ההבדל בין מברגה טובה לפחות טובה זה לא רק כמה זמן זה יעבוד אלא גם בזמן שיעבוד איך יעבוד.
אישית הייתי ממליץ לך לקנות מקיטה בעוד כמה שקלים, אבל כל אחד והחשבון שלו.
מקיטה ביתי (10.8 v) יעלה לך כ600-700 שקלים.
אם לצורך בייתי הוורקס ודאי מצוינת גם של ה12 ולט שנמכרת סביבות ה400 450 שקל.

• הוסף לסימניות
צריך לדעת גם לגבי הבטריות כמה הם שוות בוש כחול ומקיטה מחזיק שנים ונשאר הטענה מפעם לפעם. יש חברות שגם שהמברגה עובדת חזק הבטריה לא מחזיקה וצריך להטעין כל פעם מחדש ולא מספיק הרבה.

• הוסף לסימניות
לכו על DEKOלא תתאכזבו (מנסיון של יותר מ10 כלים שלהם)

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת מנסיון חוו"ד על מברגות של:

Black and deker

Worx

Deko

והאם יש למישהו נסיון במברגה של black and deker שהזמין באמזון. האם יתאים לשימוש בוולט בארץ.
אני הזמנתי לא מזמן deko ב180 ש"ח 20V וזה אמור להגיע, אני אוכל לעדכן אח"כ,
זה הקישור: https://www.zipy.co.il/p/אליאקספרס/...n-battery-2-speed-with-bmc-box/4000056908882/

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים!!
האם מישהו יודע לחוות דעתו על המברגות שצירפתי להם לינקים למעלה?
ואם אני קונה דקו, איזה בדיוק מומלץ
וכללית לטובת חברי הפורום האם מישהו יכול להסביר איזה מברגה מתאימה למי? רוטטת או לא, אימפקט או לא וכו'

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה