כללי עזרה לגבי סוגריים באינדיזיין, דחוף!

• הוסף לסימניות
אני מעמדת הגדה של פסח באינדיזיין, שכל קטע בה מכיל בתוכו הרבה סוגריים. אני מעוניינת שהטקסט שבסוגריים יהיה קטן יותר משאר הטקסט, אולם נוצרה לי בעייה כזו: בכל פעם שאני מחילה על הסוגריים (ע"י שאני מסמנת אותם) את ה"פרגרף סטייל" שבניתי עבורן, אפילו שסימנתי רק אותן משתנה לי כל הפיסקה לאותו הדבר, ולא שומרת על סגנון הטקסט הקודם, אלא אם כן אני מבודדת את הסוגריים בשורה אחרת ע"י "אנטרים"
וכן שאלה נוספת, איך אני יכולה שכל הסוגריים שבספר יישתנו באחת לגודל מסויים ע"י איזו שהיא פקודה? (ומן הסתם שיש אחת כזו...)

המון תודה!!!:)

• הוסף לסימניות
קודם כל, כדי לשנות חלק מפסקה ולא את הפסקה כולה, יש ליצור "קרקטר סטייל" charachter style, ולא פרגרף סטייל.
בקשר לשאלה השנייה, ענו על זה כבר כאן בפורום המון פעמים, צריך רק לעשות חיפוש קל בפורום - 'הקטנת סוגריים אינדיזיין' משהו כזה....

• הוסף לסימניות
ברור, פרגרף סטייל זה סגנון פסקה והסוגריים צריכות להיות מוגדרות בסגנון תו.
לגבי כל הסוגריים שישתנו אוטמטית - צריך להגדיר סגנון מקונן:

1. הראשון None עד (לא כולל) פתיחת סוגריים
2. השני סגנון סוגריים עד (כולל) סגירת סוגריים
3. חזרה על שתי הסגנונות האחרונים

המלצה שלי: ללמוד עימוד לפני שמתחילים לעמד, לא תוך כדי. בפרט משהו מורכב כמו הגדה.

• הוסף לסימניות
המלצת מורי לעימוד בתג(ברצינות):
קודם יש לקבל כל עבודה מוצעת.
אחר כך ללמוד אך עושים אותה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;722892:
המלצת מורי לעימוד בתג(ברצינות):
קודם יש לקבל כל עבודה מוצעת.
אחר כך ללמוד אך עושים אותה...

כשיש לך את הבסיס - אז כן
אבל אם אין לך את הבסיס - עדיף שתלמד את הבסיס, ואח"כ תתחיל לעבוד
הרבה פעמים ראיתי שיש בזה הונאה של הלקוח

לאו דוקא בתחום העימוד, למשל ניקוד. ראיתי אנשים שמציעים את עצמם כנקדנים מקצועיים למרות שאין להם מושג בכללי הניקוד (אני יודע לפי השאלות שהם שואלים אותי, ולפי התוצאות של עבודותיהם)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;722899:
כשיש לך את הבסיס - אז כן
אבל אם אין לך את הבסיס - עדיף שתלמד את הבסיס, ואח"כ תתחיל לעבוד
הרבה פעמים ראיתי שיש בזה הונאה של הלקוח

לאו דוקא בתחום העימוד, למשל ניקוד. ראיתי אנשים שמציעים את עצמם כנקדנים מקצועיים למרות שאין להם מושג בכללי הניקוד (אני יודע לפי השאלות שהם שואלים אותי, ולפי התוצאות של עבודותיהם)

ברור שמדובר שאדם שבטוח שהוא יוכל ללמוד ולעשות זאת כשורה.
ועל האדם להכיר עצמו.

• הוסף לסימניות
תודה לכל המסייעים! עזרתם לי מאד!!!

• הוסף לסימניות
לגבי כל הסוגריים שישתנו אוטמטית - צריך להגדיר סגנון מקונן:

1. הראשון None עד (לא כולל) פתיחת סוגריים
2. השני סגנון סוגריים עד (כולל) סגירת סוגריים
3. חזרה על שתי הסגנונות האחרונים

המלצה שלי: ללמוד עימוד לפני שמתחילים לעמד, לא תוך כדי. בפרט משהו מורכב כמו הגדה. <!-- / message --><!-- sig -->

אודה לך אם תסביר לי איפה בדיוק מגדירים את ה"סגנון המקונן" שכתבת קודם!
ואגב, למדתי את התוכנה בסמינר בצורה שטחית ביותר, אולם למרות הידע הדל עימדתי כמה ספרים והתוצאה הייתה מפתיעה (לטובה, כמובן), ואת ההגדה באמת ולא העזתי לעשות כי באמת מדובר בעימוד מורכב, אבל מה לעשות שאבא שלי רוצה שרק אני יעמד לו את הספר?

• הוסף לסימניות
איזה גירסה של אינדיזיין יש לך?
אם לא הגירסה החדשה, אי אפשר להשתמש בסגנון המקונן הנ"ל, אבל אפשר בקלות להשתמש בחפש-החלף.

• הוסף לסימניות
לא נעיל לי לשאול... אבל איך משתמשים בחפש- החלף?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה