עזרה לגבי שמלה מנקסט

• הוסף לסימניות
מישהו?

• הוסף לסימניות
אף אחד לא קנה את השמלה הזו?

• הוסף לסימניות
רואים לפי הגיזרה שזה טוניקה

• הוסף לסימניות
יש לי שאלה וסליחה שאני מתערבת...
למה אתן עדין מסתכלות באתר באנגלית ולא בעברית?
יש בו משהו מיוחד?
לדעתי באתר בעברית אפשר לחסוך את הסיפור של המכס וכל זה... כך היה אצלי בכל אופן.
מה אומרות?

• הוסף לסימניות
מה הקשר של המכס לתמיכה בשפה באתר?
כל עוד הגיע משלוח בגדים בחו"ל הוא עלול להתפס במכס אם העלות גבוהה מ75 $.
האתר בעברית הוא אותו דבר, אותה חברה, אותם משלוחים. רק הוסיפו תמיכה לשפה העברית, כמו להרבה שפות אחרות (אפשר לבחור למטה).
אם לא "נתפסת" במכס, זה יכול לקרות גם אם תקני באנגלית, היתה לך ס"ד. אבל לא בטוח שתמיד תינצלי מזה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בילי;1385146:
יש לי שאלה וסליחה שאני מתערבת...
למה אתן עדין מסתכלות באתר באנגלית ולא בעברית?
יש בו משהו מיוחד?
לדעתי באתר בעברית אפשר לחסוך את הסיפור של המכס וכל זה... כך היה אצלי בכל אופן.
מה אומרות?

אני רגילה לאתר כבר שנים, ואנכלית היא שפה שימושית מאד אצלי ואני מבינה אותה פרפקט, יותר מפריע לי לקרוא את כל השיבושים והשגיאות שהם כותבים באתר בעברית...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה