עזרה לגבי שמלה מנקסט

• הוסף לסימניות
גם אותי מאד מענין, (אני מדברת על החצאית והשמלה הסקוטית)
האם לילדה בת 3.5 זה יהיה אורך בסדר או מדי קצר?

• הוסף לסימניות
אני קניתי את השמלה הסקוטית עם הפפיון השחור, לילדה בת 4 וקצת מידה 4, האורך קצת מעל הברך.
לילדה בת 7 קניתי מידה 9 ועשיתי מכפלת קטנה

• הוסף לסימניות
את בטוח מדברת על השמלה הנ"ל?
http://il.nextdirect.com/iw/g40352s9 (סקוטית אדומה)
כי אני לא רואה פפיון שחור בשמלה.....
או שאת בכלל מדברת על השמלה הזאת?
http://il.nextdirect.com/iw/g92120s1#697860

ההבדל באורכים של השמלות נראה הבדל גדול,

הבת שלך בת 4 רזה או שמנה? ולילדה בת 7 מידה 9 לא היה מאד רחב?

• הוסף לסימניות
התכוונתי על השמלה השניה,
הבת שלי רזה, אבל בגובה זה לא משנה, זה הולך סגנון רחב.
הילדה בת 7 לא שמנה ולא רזה. בכל מקרה אפשר להצר בקלות.

• הוסף לסימניות
חבל שהם לא כותבים אורכים של השמלות.
מה דעתכם לילדה בת 3.5
איזו מידה לקנות ?

• הוסף לסימניות
מאד דחוף לי האורכים של השמלה שכתבתי בקישור למעלה אם משהי קנתה אשמח מאד אם תכתוב לי את אורך השמלה
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה