כללי עזרה לגבי תמונות וקטורי

• הוסף לסימניות
צריכה כל תמונה איכותית בנושא: חיילים מכל המדינות ,כובע של חייל, לומדי תורה,סטנדר, דפי גמרא פתוחים,קבוצת אברכים לומדים או בחורי ישיבות ,בית מדרש בשעת לימוד,אותיות ספר תורה וכו'..
אפילו ביקטורי זה יהיה מעולה..
זה בשביל איזה עבודת גמר וזה נורא חשוב לי..
פשוט לא מצאתי באתרים החינמיים שום תמונה מהנושא הנ"ל חוץ מספר ויקטורי פשוט.
זה יהיה חסד גדול בשבילי
גם אם ראיתם באיזה אתר אחד מאלו בחינם שיש אישור להוריד אותה, אם אפשר לצרף לי קישור תודה יום טוב.

• הוסף לסימניות
מקווה שיהיה זה לעזר, חלקם הובאו פה בעבר.
בהצלחה רבה.

קבצים מצורפים

• בבקשה.rar
    1.7 MB · צפיות: 45
  • הוסף לסימניות
תודה רבה על העינות ..

תודה זה בהחלטיפה מצדכם..
רק שזה לא בדיוק למה שאני צריכה לגבי החיילים אם יש לכם תמונות ויקטורי עם צבע המדים או תמונה איכותית של חייל ברור יותר ..
וכן ,חסר לי כרגע בחור לומד או אברך לומד= תמונת קירוב שרואים שהוא שקוע בלימוד למי שיש ויכול לתת לי זה מאד יעזור תודה ...

• הוסף לסימניות
בגוגל יהיה לך מלאאא תמונות של חיילים.. אבל לא וקטורים..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה