עזרה עזרה לגרפיקאית מתחילה

• הוסף לסימניות
אני מכינה אריזות לייבואן כלשהוא
איך אני שומרת בפוטו שופ כדי להגיע לקובץ שהספק הסיני יוכל להשתמש בזה?
נראה לי אמור להיות כזה עם צבעים בצד וכו'.
אודה מאד לעזרה!

• הוסף לסימניות
הכי טוב לבקש פריסה מהדפוס
אם אין לכם אתם יכולים להכין פריסה לבד, אבל זה צריך להיות ויקטורי (אילוס'/אינדי')

• הוסף לסימניות
אין אפשרות לסגור בפוטו שופ?
מה צריך לבחור בהגדרות באילוס?
צריך לתת מספיק גלישה
ולשים סימנים לקיפולים ולחיתוכים
בפוטושופ הכול נהיה כמו תמונה אחת, והם לא יוכלו להוריד את זה בהדפסה..

• הוסף לסימניות
צריך לתת מספיק גלישה
ולשים סימנים לקיפולים ולחיתוכים
בפוטושופ הכול נהיה כמו תמונה אחת, והם לא יוכלו להוריד את זה בהדפסה..
ואיך עושים שזה יסגר עם דוגמא של הצבעים במסגרת?
ובשמירה PFD רגיל?

• הוסף לסימניות
סליחה על הבורות,
יש לי פריסה מהדפוס.
הכנתי את האריזה בפוטושופ כי יותר נח לי לעבוד שם.
עכשיו כשאני רוצה להעביר לאילוס' אני מכניסה את גודל הדף ועל פניו נראה שהוא נתן לי משהו בפרופורציות אחרות בכלל למה?
אני אמורה להעביר את כל החומר ולהגדיל לפי הדף שיצא לי באילוס' ולסגור?

אודה מאד מאד לעזרה!!!
תזכו למצוות!!!

• הוסף לסימניות
הגודל האמין זה באילוס' פוטושופ לא תמיד אמין בקטע הזה.
אם זה נכנס לך קטן מידי אולי עבדת על רזולציה 72 במקום 300?
תנסי להדפיס קטע בגודל 1:1 ותראי אם זה לא מפוקסל או קצת מטושטש.
הסימני חיתוך וקיפול חייבים להיות דרך אילוס'
מה שאפשר בהגדרות ייצוא של pdf
בהצלחה!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה