עזרה עזרה להשיג שמן זית קבר רחל במחיר סביר

• הוסף לסימניות
אתמול [ב] הייתי בירושלים ועברתי ברחוב עלי הכהן פינת בר אילן
ואני רואה שם פתק ליד בקבוקי שמן זית קבר רחל 750 מ'ל
מבצע 39.90
קניתי כמות כי זה טוב עד אמצע 2026
(יכול להיות שכבר הגבתי על כך כאן באיזשהו אשכול)

• הוסף לסימניות
אתמול [ב] הייתי בירושלים ועברתי ברחוב עלי הכהן פינת בר אילן
ואני רואה שם פתק ליד בקבוקי שמן זית קבר רחל 750 מ'ל
מבצע 39.90

חיפשתי הרבה
וכאן מצאתי
השמן נמצא ב2 מקומות בחנות
בתצוגה בכיוון בר אילן ובתור ארגז בעלי הכהן
ובארגז זה טוב עד ה11/26 אם עדיין לקוחות לא עירבבו

[פרוג זה מקום מבורך לעזרה הדדית ומידע חיוני]

• הוסף לסימניות
גם בירושלים רחוב הרב בלוי ליד בר אילן בחנות בהתחלה יש מבצע על שמן זית קבר רחל 39.90

• הוסף לסימניות
ראיתי כעת באשכול נוסף
שיש בזול גם
במכולת ברבינו גרשום ב35
ובכאן זול אבינועם ילין ב38

[תודה למנוי "גימפל"]

• הוסף לסימניות
העלו כבר באשכול אחר
שזה בעיקר שמן קנולה (80%)
ואמור לעלות בין 7-10 ש"ח
אל תהיו פריירים בגלל השם המפוצץ

• הוסף לסימניות
עכשיו אני רואה שכתוב 90% שמן קנולה
זה פשוט הזיה לקנות את השמן הזה
וזה בכלל מספרד
FireShot Capture 014 - שמן זית קבר רחל - אקספרס מהדרין - [www.expressmehadrin.co.il].png

• הוסף לסימניות
עכשיו אני רואה שכתוב 90% שמן קנולה
זה פשוט הזיה לקנות את השמן הזה
וזה בכלל מספרדצפה בקובץ המצורף 2048492
חבל שזה חסום בנטפרי
לא כתוב על זה שמן קנולה
כתוב שמן זית כתית ושמן זית מזוכך
איך הגעת לקנולה
ביררתי מעט מפורט ואין שם כלל שמן קנולה
בבקשה תפרט מקור לקנולה בשמן הזה

• הוסף לסימניות
לא מאמין שזה שמן קנולה כתוב שמן זית מזוכך, שזה אומר שמן זית שעבר תהליך של חימום ולפעמים גם עם חומרים כימיים על מנת להוציא את טיפת השמן האחרונה.. שלא כמו הכתית שנסחט בכבישה קרה
ואני לא מבין למה אנשים קונים את הקבר רחל הזה שמיוצר בספרד כמו רוב השמנים שנמכרים כיום ב20 שח
אלא אם כן תגידו לי שיש הבדל בטעם ואז זה משהו אחר

• הוסף לסימניות
יש שמן זית למאור מעולה שמן ספרדי הוא נקרא שמן המשושים של מיכאל עודד [מי שעושה את הפתיל צף המשושה הכחול]
ממליצה בחום

• הוסף לסימניות
לא מאמין שזה שמן קנולה כתוב שמן זית מזוכך, שזה אומר שמן זית שעבר תהליך של חימום ולפעמים גם עם חומרים כימיים על מנת להוציא את טיפת השמן האחרונה.. שלא כמו הכתית שנסחט בכבישה קרה
ואני לא מבין למה אנשים קונים את הקבר רחל הזה שמיוצר בספרד כמו רוב השמנים שנמכרים כיום ב20 שח
אלא אם כן תגידו לי שיש הבדל בטעם ואז זה משהו אחר
חבל שזה חסום בנטפרי
לא כתוב על זה שמן קנולה
כתוב שמן זית כתית ושמן זית מזוכך
איך הגעת לקנולה
ביררתי מעט מפורט ואין שם כלל שמן קנולה
בבקשה תפרט מקור לקנולה בשמן הזה
באמת טעות שלי
אבל שמן זית מזוכך לא שונה בהרבה משמן קנולה

• הוסף לסימניות
יש להשיג בכמה גרושים טיקט יפה עם הכיתוב: "שמן זית אברהם אבינו".
אפשר להדביק בקלות על כל בקבוק של שמן זית מזוכך ולקבל אפקט "חזק".
זכות האבות והאמאות תעמוד לכולנו. בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה