כללי עזרה| לוגו לקיוסק

• הוסף לסימניות
יש למישהו מושג מה יכול להיות בלוגו של קיוסק? איך אפשר לעצב אותו? אין לי שום רעיון, שום כיוון.... אשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי ולעזור לי קצת....
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
במקרים כאלו אני פשוט מתחילה לעבוד על הלוגו, על האותיות, פונט ואז איכשהו בדרך עולה גם רעיון איך לשייך את זה לקיוסק.. בהצלחה.
ומחכים לתוצאות, כמובן..

• הוסף לסימניות
משהו כמו קש שתיה, קצה של בקבוק וכו'... אולי סימון קל של איזשהו גגון
בהצלחה ודמיון פורה

• הוסף לסימניות
זהו שניסיתי אך ללא הצלחה.... אין לי שמץ של מושג איזה פונט מתאים לזה אני פשוט תקועה....אני מצרפת את הפלייר של הקיוסק.
הלוגו שיש שם הוא סתם חירטוש זמני....
אם מישהו/י יכול/ה לעזור לי ולנסות לתת לי כיון אני אשמח מאוד.....
תודה רבה רבה

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 400.4 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
קצת צבע... זה קיוסק! תחשבי על מסטיקים עגולים, פחיות קולה וברד....

אני לא אומר לעשות מזה בלגן צבעוני אחד גדול, אבל צבע עז של אוכל חייב לשחק כאן תפקיד.

מומלץ ללכת לכיוון של האדום/כתום/צהוב שזה צבעים שידועים כמעוררי תיאבון. (תשאלי את מקדונלדס)

אפשר לשבור עם נגיעות של ירוק.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
כיוון מחשבה...עטיפה ולוגו לבונבון שוקולד

• הוסף לסימניות
כרגע זה מאוד תבלינים ופיצוחים, ולא קיוסק בכלל.

חסר חיות, צבע, כמו ששיע כתב -
מסטיקים עגולים, אולי בועות תוססות, אולי גגון אדום-לבן כזה של קיוסקים, או גגון בצבעים אחרים

• הוסף לסימניות
גלידה, סוכריות, ארטיקים, הכל נוצץ וצבעוני ומושך את העיניים.
הייתי מיעצת לך לעשות משהו צבעוני ב2 שלוש צבעים ולתת את העיצוב כמו משהו אגדי.

• הוסף לסימניות
דבר ראשון תודה רבה, כל מה שאתם אומרים נכון, הבעיה שהתחלתי עם העיצוב הזה כי בהתחלה זה היה "פיצוחי אלעד" וזה היה יותר פיצוחים ואח"כ השתנה ל"קיוסק של חגי" אז עכשיו אני רואה שבאמת אני צריכה לשנות את העיצוב.... אבל אני קצת תקועה אז אני אנסה לעשות משהו שונה ואני יעלה שוב
אבל בכל מקרה למי שיש עוד רעיונות אני אשמח לשמוע....

• הוסף לסימניות
היה כאן מישהו שהעלה עבודה והביאו לו תמונות של קיוסק, משהו אמרקאי היה שם תנסי לחפש קיוסק... מקווה שתמצאי, משהו ב איזור החצי שנה האחרונה...

• הוסף לסימניות
קיוסק בד"כ בצבעי כחול, נסי לשלב ממתקים, שתיה, ארטיקים וכדו' כמובן לא בהגזמה.
עכשיו זה מידי חום, בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
לנקד את הלוגו. זה מאד IN היום, ולדעתי מאד מחבר למותג.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה