@קריאייטיביתסתם מרגש אותי שאת אכפתית אליה!
אני מכירה הרבה שבמקומך יגלגלו עניים ברחמים, ימלמלו "איזה מסכנה"
או פשוט יעברו את הכביש...
אחד במצב כזה אמר לבעלי שהרבה מגיעים אליו עם עצות וסגולות, והוא לוקח את בבריאות, נו, הבן אדם חשב עלי, רצה בטובתי וחושב שמה שהוא שמע עליו עכשיו, אני עדין לא שמעתי,לפעמים העזרה הכי גדולה, היא לא לעזור.
את יודעת בכמה נשמות טובות היא מוקפת?
אחת ליום היא מקבלת המלצה על רופא X, סגולה Y, וקבוצת תמיכה Z.
אל תהיי במקום הזה.
אחד במצב כזה אמר לבעלי שהרבה מגיעים אליו עם עצות וסגולות, והוא לוקח את בבריאות, נו, הבן אדם חשב עלי, רצה בטובתי וחושב שמה שהוא שמע עליו עכשיו, אני עדין לא שמעתי,
אבל יש כאלו שמגדילים לעשות ובאים לבדוק אח"כ , נו, עשית?
בכל אופן כאן מדובר על חברה טובה, שלא נותנת סגולה או תרופה או רופא או טיפול,
אלא גב ותמיכה והכלה.
ועם היא היתה בתחנה הזו סומכת עליה שתדע לעשות זאת ברגישות המתאימה.
חושבת שכןהאם בוני עולם מסייעים גם לזוגות שיש ילדים אבל בכל אופן יש עדיין עיכובים?
או רק מי שאין בכלל?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים