עזרה לחנות בוורדפרס

• הוסף לסימניות
שלום וברכה !
יש לי חנות מקוונת שמופעלת בוורדפרס.
אני צריך עזרה בסידור המוצרים באתר לפי סדר שאני רוצה ולא לפי סדר העלאה וכו'.

אשמח לעזרה באישי.
בתודה מראש :)

• הוסף לסימניות
תודה לשמואל גרינשטיין - גישה + על העזרה.
הוא פתר לי את הבעיה בצ'יק.
הוא התחבר מרחוק, הראה לי את הפתרון והכל במאור פנים יוצא מן הכלל.
ירבו כמוך בישראל.

• הוסף לסימניות
תודה עסיסי.

ובשביל לחלוק את המידע עם חברי הפורום, אסביר כאן את העניין.

זו לא בעיה, ולא היה צריך לפתור כלום. סידור מוצרים מותאם אישית, זו פונקציה שמובנית במערכת, רק צריך לדעת היכן היא נמצאת.

ובכן, בדף המוצר (במערכת הניהול), יש אזור שנקרא: פרטי המוצר - product data. אזור זה בנוי ממספר לשוניות, כגון: כללי, מלאי וכו'.

בלשונית: מתקדם - advanced, יש שדה בשם: סידור תפריט - menu order.

שם אנחנו מגדירים את המיקום של המוצר ביחס למיקום של שאר המוצרים בדף הקטגוריה.

0 זו ברירת המחדל, 1 - אחרי 0, 2 יופיע אחרי 1.

וטיפ נוסף. יש גם מינוס. -1 יופיע לפני 0. -2 יופיע לפני -1. וכן הלאה.

מקווה שההסבר הובן, גם בלי צילומי מסך (כי אין לי את הזמן עכשיו להתחיל לחתוך ולשמור ולהעלות).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה