אם הקביעה הזו היא על סמך זה שלא ראיתם תולעים, תדעו שזה לא מדד אמין. שווה לנסות טיפול.זה לא תולעים!
הייתי בודקת אם אוכל טוב לפני השינה .אני צריכה עזרה דחופה...
הבן שלי בן שנתיים ביום הוא ילד מקסים ונוח הכי לא מפונק
אבל כבר תקופה של חצי שנה הוא מתעורר כל שעה בלילה בבכיות ומה שמרגיע אותו זה בקבוק מים (אין לו מוצץ)
(כמובן שילד ששותה כל הלילה מים הטיטולים בהתאם...)
,
זה לא תולעים!
מה עושים???
ממש לא מומלץ!אולי להחליף את המים בחלב פרה?
הייתי מתחילה עם רופא ילדים ובדיקת דם, אפשר להתייעץ אצל יועצת שינה. ואולי אולי זה התחיל מזמן האזעקות או שזה קרה קודם?אני צריכה עזרה דחופה...
הבן שלי בן שנתיים ביום הוא ילד מקסים ונוח הכי לא מפונק
אבל כבר תקופה של חצי שנה הוא מתעורר כל שעה בלילה בבכיות ומה שמרגיע אותו זה בקבוק מים (אין לו מוצץ)
(כמובן שילד ששותה כל הלילה מים הטיטולים בהתאם...)
,
זה לא תולעים!
מה עושים???
באיזה בטחון את אומרת זה?ממש לא מומלץ!
אם לא אוכל טוב אז שיאכל טוב במהלך היום.
זה סיכון מאוד ברור לעששת להרדם עם בקבוק חלב (גם מים אבל חלב פי כמה). יודעת מה אני רושמת...באיזה בטחון את אומרת זה?
מומלץ מאוד חלב מלא בחלבון וכתבתי בפרוש לילד שלא אוכל טוב . לא אמרתי תחליף לאוכל . אז בבקשה לקרוא טוב . להבין את הנקרא ורק אחר כך להגיב
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שרי ווייס (אסתי ק.), ר ל, גיבסנית ועוד 13 משתמשים16 //