מידע שימושי עזרה לכלות

• הוסף לסימניות
משהי יודעת היכן אפשר לקבל עזרה לכלות, ארגונים שנותנים כלי מיטה, תלושים לביגוד, מגבות וכו'
יעזור להרבה...

• הוסף לסימניות
שלחי לי מייל באישי ואשלח לך רשימת גמ"חים לכלות

• הוסף לסימניות
קרן צל"ח בי-ם.
רח' פרנק 7 בית וגן

• הוסף לסימניות
תודה רבה
לקרן צל"ח שולחים מכתב? מה הם נותנים?

• הוסף לסימניות
עבר פסח. קיץ בריא (כאן צריך להיות סמיילי צוחק)
מי שיכולה לעזור איפה אפשר לקבל דברים לכלות באזור ירושלים
אני יודעת שיש כל מיני אירגונים שנותנים מגבות כלי מיטה שוברים לחנויות
אני בטוחה שזה יעזור להרבה
תזכו למצוות

• הוסף לסימניות
שמלת כלה גמח מדהים שמלה חדשה לפי מידות או שמלות מוכנות

אזור מחירים בין 1500 ל2000 בערך
אם תרצי תשלחי לי באימייל
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nomi;1577991:
אזור מחירים בין 1500 ל2000 בערך
אם תרצי תשלחי לי באימייל
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

בגלל שאנחנו לא צריכים "שמלת כלה" אמיתית. אני מקווה שאולי אמצא בפחות כסף.בכל אופן תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י profession;1578716:
וב"ב מישהי יודעת?

ארבע - אני יכולה להעביר אליה את מה ששלחת לי?
ובעקרון, אם מבקשים ממני אני יכולה להעביר ?
תודה

• הוסף לסימניות
רי יקרה, בוודאי

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל רשימה בשביל כלה נזקקת

אשמח לקבל רשימה בשביל כלה נזקקת

• הוסף לסימניות
יש לי את הרשימה של באר מרים, מי שרוצה שיתוב לי כתובת מייל באישי ואשלח,
מי שיש לו פרטים על גמחים נוספים, אשמח שיעדכן,

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה