כללי עזרה ללוגו שלי

• הוסף לסימניות
העלתי בפורום אחר את הלוגו שלי וt, הלוגו אני רושמת ככה 'HMstyl והSTYL הוא בלי E מה אתם אומרים להשאיר איך שזה, הלוגו לא חדש הוא כבר מוכר כמה שנים ואף פעם לא אמרו שעם אני לא שמה E בסוף של המילה STYL אני נחשבת כמישהוא לא אמין עקב טעות כתיב
השאלה
האם זה נכון שזה עושה אותי לא אמין וצריך לשנות או אפשר להשאיר איך שהיה עד עכשיו (גם בעיני ולא רק, בלי הE זה יותר יפה)
תודה לכם

קבצים מצורפים

• Sans titre-1.png
    KB 144.4 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
לדעתי עם הE יותר יפה ויותר אמין

• הוסף לסימניות
גם לדעתי
וזה לא נראה לוגו כל כך שונה למי שכבר מכיר אותו....

• הוסף לסימניות
אסור לשים שגיאות כתיב בלוגו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרנולה;1487854:
אסור לשים שגיאות כתיב בלוגו.

אסור בכל דבר לא רק בלוגו:p

• הוסף לסימניות
כנ"ל. לדעתי תוסיפי

• הוסף לסימניות
מעניין דווקא לקוחות שלי אמרו לי שבלי הE וגם הוצאתי סקר קטן בפייסבוק לא קשור לגרפיקה וכולם העדיפו בלי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י A.Y.K;1487858:
אסור בכל דבר לא רק בלוגו:p

נכון מאד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שגיאות כתיב - עושים לי צמרמורות :p

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנה782;1487868:
מעניין דווקא לקוחות שלי אמרו לי שבלי הE וגם הוצאתי סקר קטן בפייסבוק לא קשור לגרפיקה וכולם העדיפו בלי

ואני מכירה אנשים שרוצים פרסומת שלמה עם פונט אריאל! :eek:

ייעוץ מקצועי - רק ע"י מקצוענים. אנשים שלא נמצאים בתחום, פשוט לא מבינים.
יתכן שאצלך המילה הספציפית שלך נראית גזעית בלי הE , לכן הגיבו לך מה שהגיבו.

בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
זה לא ווקטורי? נסי לעבד אותו בצורה יותר מודרנית. קווים מוחלקים, יישור ועוד.
בכללות הרעיון אמין.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה