אם הוא רוצה הוא יצליח, אבל צריך שיהיה לו משהו טוב ושווה לקום אליו, כמו ילד ביום של טיול.יש לו מה לעשות, והוא מרוצה מעצמו וכו' וכו'
הוא פשוט אוהב לישון וזה חזק ממנו ברמות
הבו פתרונות
או לחילופין להדליק על חום.אם ישנים עם מזגן- לעשות שעון שבת שנכבה כשצריכים לקום.
יש פעמים שהוא ממשיך לישוןל"טפטף" עליו מים ואין סיכוי שהוא ממשיך לישון...
אם כל יום יהיה לו טיול לצפון הוא יפסיק לקום ב4...אבל אם תגיד לילד שיש מחר טיול לצפון וכו אז הוא יקום לך ב4 בבוקר מוכן עם התיק ושואל מתי יוצאים
וואו אז המצב אנוש ממש ...יש פעמים שהוא ממשיך לישון
מניסיון....
הגוף שלו כבר יתרגל לקום מוקדםאם כל יום יהיה לו טיול לצפון הוא יפסיק לקום ב4
אני מיתכוון בפעמים שהוא הולך לישון מאוחרוואו אז המצב אנוש ממש ...
![]()
יש לך מתווה פרקטי, כלים מעשיים, כיצד הוא ׳יעבוד על עצמו׳?זה חזק ממנו...??????
אז שיעבוד על עצמו
מדברת על אדם בוגר
עיין ערך "שליטה עצמית"
תיקנו שעון מעורר ששופך עליכם דלי של מיםמצטרפת ל@חן לבן ולפותח האשכל.
יכולה לישון שעות ברצף,
ו- כן, נסעתי למחנה באוטובוס אחרי שפיספסתי את ההסעה.
אם אני יודעת שייש לי משהו קריטי בבוקר אני יכולה להשאר ערה כל הלילה כדי לא לפספס....
ממש אשמח לשמוע עצות נוספות.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים