- הוסף לסימניות
אוקי תודה בנתיים
קליק ימני> Reverse Speed <Speed Duration (לסמן וי)יש אפשרות לעשות סרט מהסוף להתחלה?
overlay היא שיטת שילוב הנמצאת תחת תפריט שיטות השילוב השונות (Blend Mode)ושוב לא מצאתי משהו, איפה זה OVERLAY
יש אפשרות לעשות סרט מהסוף להתחלה?
אפשר עוד רעיונות לשילוב סרטים?
חוץ ממסך ירוק ואופסיטי (שקיפות)
לדוג' אני לוקחת כינור ואני רוצה לשלב עם תמונה.
רק תגידי מה זה קיפריימיםמאד חשוב לשים את הדגש על עיצוב יפה ומושך , כל מה שתעשי איתו יתקבל יפה אם הבסיס טוב.
רעיון לעיצוב:
תורידי כל מיני מסגרות מעוצבות מפריפיק או מכל אתר אחר...תפתחי בפוטושופ קובץ כפול ברוחב מזה של פרמייר תעצבי עם התמונות. ושאת מעבירה לפרמייר את יכולה להזיז עם קיפריימים את העיצוב ולעבור מתמונה לתמונה זה יוצא ממש יפה
אם את רוצה עוד קצת לשדרג תשלבי לופ מענין בשיטת שילוב , זה מתקבל ממש יפה
מצ"ב קישור למסגרת יפה
https://www.freepik.com/premium-photo/empty-photo-frame-with-a-bouquet-sweet-pink-roses-petal-on-soft-pink-silk-fabric_2015979.htm#term=frame pink&page=2&position=8
וגם צילום מסך
צפה בקובץ המצורף 359252
קליק ימני> Reverse Speed <Speed Duration (לסמן וי)
overlay היא שיטת שילוב הנמצאת תחת תפריט שיטות השילוב השונות (Blend Mode)
רק תגידי מה זה קיפריימים
אני, אם תשאלי ,לקחתי פעם מינימום 100 ש"ח לאנשים הכי קרובים אליי...המצגת שאני עושה היא בערך 10 דקות, אני משקיע כמה ימים וזה לחברה די טובה שלי
אני לא ידעתי להגיד לה מחיר בהתחלה, היא אמרה 50
ואני בטוחה שאני יכולה לקחת יותר אבל לא נעים להגיד לה וקיצור... כמה לדעתכם אני יעלה כדי שיהיה נעים לי לשלם?
חשבתי על 70,80 משהו כזה.
אני למדתי המון מסרטונים ביוטיוב בשם HOWTOEVERY של ישי פרנקל. הוא מסביר שם את כל הדברים שצריך לדעת בפרמייר צעד אחרי צעד.רק תגידי מה זה קיפריימים
ביוטיוב אני ברוך ה' לא נוגעת... זה חסוםאני למדתי המון מסרטונים ביוטיוב בשם HOWTOEVERY של ישי פרנקל. הוא מסביר שם את כל הדברים שצריך לדעת בפרמייר צעד אחרי צעד.
בהצלחה!
K9...בחסימה הכי חזקה שאני מכירה זה לא חסום...
למה להוציא שם רע על יוטיוב..?
https://www.youtube.com/watch?v=BsuYlcoczM4
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים