עזרה למצגת בת מצווה

• הוסף לסימניות
אוקי תודה בנתיים

• הוסף לסימניות
עריכה: הסתדרתי

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יש אפשרות לעשות סרט מהסוף להתחלה?

• הוסף לסימניות
וגם קחי כל מיני רקעים כללים כמו הבהובים זוהרים ושימי אותם שכבה מעל עם שילוב של OVERLAY וכד' זה מוסיף תנועה בתמונות. או כמו ש @שושי א. העלתה לכאן קבצים במסך ירוק שתשלבי מעל התמונות.
ושוב לא מצאתי משהו, איפה זה OVERLAY

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• Untitled-1.png
    Untitled-1.png
    KB 313.5 · צפיות: 44
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
המצגת שאני עושה היא בערך 10 דקות, אני משקיע כמה ימים וזה לחברה די טובה שלי
אני לא ידעתי להגיד לה מחיר בהתחלה, היא אמרה 50
ואני בטוחה שאני יכולה לקחת יותר אבל לא נעים להגיד לה וקיצור... כמה לדעתכם אני יעלה כדי שיהיה נעים לי לשלם?
חשבתי על 70,80 משהו כזה.

• הוסף לסימניות
אפשר עוד רעיונות לשילוב סרטים?
חוץ ממסך ירוק ואופסיטי (שקיפות)
לדוג' אני לוקחת כינור ואני רוצה לשלב עם תמונה.

מאד חשוב לשים את הדגש על עיצוב יפה ומושך , כל מה שתעשי איתו יתקבל יפה אם הבסיס טוב.
רעיון לעיצוב:
תורידי כל מיני מסגרות מעוצבות מפריפיק או מכל אתר אחר...תפתחי בפוטושופ קובץ כפול ברוחב מזה של פרמייר תעצבי עם התמונות. ושאת מעבירה לפרמייר את יכולה להזיז עם קיפריימים את העיצוב ולעבור מתמונה לתמונה זה יוצא ממש יפה
אם את רוצה עוד קצת לשדרג תשלבי לופ מענין בשיטת שילוב , זה מתקבל ממש יפה

מצ"ב קישור למסגרת יפה
https://www.freepik.com/premium-pho...2015979.htm#term=frame pink&page=2&position=8

וגם צילום מסך
upload_2018-6-7_20-19-56.png

• הוסף לסימניות
מאד חשוב לשים את הדגש על עיצוב יפה ומושך , כל מה שתעשי איתו יתקבל יפה אם הבסיס טוב.
רעיון לעיצוב:
תורידי כל מיני מסגרות מעוצבות מפריפיק או מכל אתר אחר...תפתחי בפוטושופ קובץ כפול ברוחב מזה של פרמייר תעצבי עם התמונות. ושאת מעבירה לפרמייר את יכולה להזיז עם קיפריימים את העיצוב ולעבור מתמונה לתמונה זה יוצא ממש יפה
אם את רוצה עוד קצת לשדרג תשלבי לופ מענין בשיטת שילוב , זה מתקבל ממש יפה

מצ"ב קישור למסגרת יפה
https://www.freepik.com/premium-photo/empty-photo-frame-with-a-bouquet-sweet-pink-roses-petal-on-soft-pink-silk-fabric_2015979.htm#term=frame pink&page=2&position=8

וגם צילום מסך
צפה בקובץ המצורף 359252
רק תגידי מה זה קיפריימים

• הוסף לסימניות
וברוך ה'
קליק ימני> Reverse Speed <Speed Duration (לסמן וי)

overlay היא שיטת שילוב הנמצאת תחת תפריט שיטות השילוב השונות (Blend Mode)

רק עכשיו הבנתי איפה השיטות שילוב שאני מכירה מפוטושופ ועד עכשיו לא ידעתי איפה זה תודה לכם!

• הוסף לסימניות
upload_2018-6-7_20-28-56.png
-
רק תגידי מה זה קיפריימים

זה נמצא בחלון האפקט קונטרול באפשרות שנקראת motion
אבל בשביל לעשות את זה צריך לקבל הדרכה בסיסית לא בטוחה שאפשר להתסדר לבד

צרפתי צילום מסך אולי זה יעזור לך להבין למה התכוונתי

• הוסף לסימניות
המצגת שאני עושה היא בערך 10 דקות, אני משקיע כמה ימים וזה לחברה די טובה שלי
אני לא ידעתי להגיד לה מחיר בהתחלה, היא אמרה 50
ואני בטוחה שאני יכולה לקחת יותר אבל לא נעים להגיד לה וקיצור... כמה לדעתכם אני יעלה כדי שיהיה נעים לי לשלם?
חשבתי על 70,80 משהו כזה.
אני, אם תשאלי ,לקחתי פעם מינימום 100 ש"ח לאנשים הכי קרובים אליי...

• הוסף לסימניות
רק תגידי מה זה קיפריימים
אני למדתי המון מסרטונים ביוטיוב בשם HOWTOEVERY של ישי פרנקל. הוא מסביר שם את כל הדברים שצריך לדעת בפרמייר צעד אחרי צעד.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אני למדתי המון מסרטונים ביוטיוב בשם HOWTOEVERY של ישי פרנקל. הוא מסביר שם את כל הדברים שצריך לדעת בפרמייר צעד אחרי צעד.
בהצלחה!
ביוטיוב אני ברוך ה' לא נוגעת... זה חסום
אבל לאט לאט אני לומדת דברים חדשים.

• הוסף לסימניות
יש גם את ערן שטרן

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה