עזרה למצוא דירה בבני ברק- לקניה ושכרו בצידו

• הוסף לסימניות
חברי הפורום היקרים
אנו משפחה שמחפשת כבר שנתיים דירה בבני ברק והאפשרות שיש לנו עם משכנתא + גמ"חים יש באפשרותנו לקנות דירה רק עד סכום של 600,000 ש"ח. (לא יותר!) אנו מוכנים לכל מיקום בבני ברק (אפילו ליד השוק)
ובלבד שיהיו 2 חדרים + אופציה ולא יפחת מ-45 מ"ר כמובן שיהיה טאבו חוקי (לא משותף, לא דמי מפתח) בכל קומה, בכל מצב!
למי שהצעתו תבוא לידי גמר יקבל 2500 ש"ח
תשאירו לי באישי או במיל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
ואני אחזור אליכם.
תודה מראש

• הוסף לסימניות
אוי, כואב לי ממש הלב לשמוע מחירים כאלה בשביל דירה של 2 חדרים 45 מ"ר..
ואני שואלת, ל מ ה ?
למה לקנות בכאלה מחירים ולא להנות מבית???
יש היום ערים לציבור החרדי, (בית שמש ודומיה) שבמחיר שאת רוצה לקנות דירה מסכנה (ישנה וטחובה..) של 2 חדרים, על 45 המ"ר שלהם. את יכולה לקנות דירה חדשה (!) מרווחת, 3 חדרים גדולים, עם מרפסת. ולהנות מבית!
הרי נאמר שדירה נאה מרחיבה דעתו של אדם.. באמת, ממש מפריע לי הקטע הזה שמשלמים הון על איזה חדרון מסכן, העיקר שיהיה בני ברק.

למה??

• הוסף לסימניות
גנבתם לי את הפילים מהמה.
אבל האמת היא שלא צריך למהר לדון, מאד יכול להיות שיש איזה סיבה מוצדקת למה דווקא בני ברק, אולי הורים זקנים, אולי ילדים מיוחדים, כל מיני סיבות שלא נדע.
בכל אופן, כעקרון גם אני שואל את אותה שאלה. מה יש שם בבני ברק? המשיח יגיע לשם הראשון? הIQ של הילדים שם יותר גבוה? אם יש לכם כזה סכום, אפשר לקנות דירות נהדרות במקומות מפותחים ומבוססים, דירה שראויה למגורי אדם ברווח. במקום להצטופף במסירות נפש.
(מילא ירושלים הייתי מבין, אבל בני ברק....) :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit_f;304567:
אוי, כואב לי ממש הלב לשמוע מחירים כאלה בשביל דירה של 2 חדרים 45 מ"ר..
ואני שואלת, ל מ ה ?
למה לקנות בכאלה מחירים ולא להנות מבית???
יש היום ערים לציבור החרדי, (בית שמש ודומיה) שבמחיר שאת רוצה לקנות דירה מסכנה (ישנה וטחובה..) של 2 חדרים, על 45 המ"ר שלהם. את יכולה לקנות דירה חדשה (!) מרווחת, 3 חדרים גדולים, עם מרפסת. ולהנות מבית!
הרי נאמר שדירה נאה מרחיבה דעתו של אדם.. באמת, ממש מפריע לי הקטע הזה שמשלמים הון על איזה חדרון מסכן, העיקר שיהיה בני ברק.

למה??
איפה אפשר לקנות ב600,000 ש"ח דירה חדשה ומרווחת?
אני עוסק לא מעט שנים בנדל"ן ולצערי אין באף עיר חרדית דירה ב600,000 ש"ח.
icon9.gif

ניתן להשיג בערים מעורבות, בעלות קהילה חרדית כמו חיפה, קריית גת וכו' דירות אף יותר זולות מהמחיר הנ"ל.
נ.ב. המסר יעבור גם בפונט בגודל רגיל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מאן דאמר;304578:
מה יש שם בבני ברק?
מה אתה יודע? באיזו עוד עיר אתה רואה כל כך הרבה פרצופים מאושרים ביציאה מהעיר?

• הוסף לסימניות
אבריימי צודק!
אבל שמעתי שאדון אבוטבול מבית שמש הולך להפתיע בזמן הקרוב עם רמה ג' לא נראה לי שפחות מ600 אלף אבל כנראה שלא יותר...
וכשמזיעים קצת ומחפשים בפרויקטים אפשר גם כן להגיע למחיר הזה כמו שראינו בפרויקט הדירות האחרון של סלונים וכו'....
וכן... יגעת ומצאת תאמין..... גם בבני ברק;)

• הוסף לסימניות
רמה ג' הולכת להיות הרבה פחות מ600 אלף. מהידיעה בנעשה בפנים..

• הוסף לסימניות
שרית, וכל האשר. מה כפת לכם אם מישהו רוצה לקנות דירה דווקא בבני ברק?

גם אני מחפשת כבר 4 שנים דירה ולא מוצאת. וכן, אני רוצה רק בני ברק ולכן מתפשרת על קרית הרצוג וכו'. מדי פעם פוזלת גם למודיעין עילית, פ"ת וכו' - אבל אין כזה דבר דירה נורמלית ויפה במחירים הנ"ל. תשכחו מזה.

• הוסף לסימניות
WOW שרית תודה על המידע נראה לי שעכשיו אפילו ברקאי תשתכנע שאין על בית שמש...
אבריימי תתחיל לעבוד...:eek:

(וסתם שאלה קטנה מה זה בדיוק בפנים????)

• הוסף לסימניות
בעלי מטפל בנושא השיווק של הדירות, מכרזים יצאו אחרי החגים בע"ה.
לפרטים אפשר לפנות בפרטי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit_f;304660:
רמה ג' הולכת להיות הרבה פחות מ600 אלף. מהידיעה בנעשה בפנים..
תרשמו לעצמכם: דירת שלשה חדרים בבית שמש, או בכל מקום אחר, לפי הנתונים דהיום, דהיינו חוסר רצון, יכולת או שניהם גם יחד, מצד הממשלה לסייע באמת לזוגות צעירים בנושא הדיור, תעלה באיזור ה600,000 ש"ח על הנייר עם אכלוס לעוד 30 חודש.
מי שמתמצא בנושא, כלומר, יודע מהי העלות של הבניה במדינה המצ'וקמקת הזו, וגם יודע להשתמש במחשבון (לא מדעי) יגיע לתוצאה הזו.
אל אם כן מדובר בקבלן שמקים גמ"ח מממונו, בנאים חדורי אידיאולוגיה שעובדים בחינם, ומשווקים שעושים למען הכלל שלעמלק"פ.

• הוסף לסימניות
יש לנו הוראה מהרב סילמן שליט"א לקנות בבני ברק בכל מחיר.
וזה סוף הויכוח.
(חשבנו על צפת, טבריה, בית שמש, חיפה, ביתר, רכסים, רמת הגולן, ירוחם ונתיבות, ואולי בביתן של השומר בחרמון... אז זהו,שלא. אנחנו בני ברקים מלידה ויש לנו פרצוף מרוח מאושר וכך יהיו הילדים שלנו בע"ה..)

ולמי שרוצה כסף תתחילו להזיז ענינים אולי תהיו המליונרים הבאים... ")

• הוסף לסימניות
אם את מבטיחה מליונים לא אכפת לי ללכת לקנות שם דירת חמישה חדרים ולמכור לך תמורת זה. :)

ההפרש - בשבילי כמובן....

• הוסף לסימניות
:)
אשמח לידע אותכם כשאמצא כבר דירה
ו-אר.דיזיין- אני מאחלת לך מליונים, נותת הרבה פחות,
אבל איך לומר זהו סכום יפה בשביל מי שלא מתאמץ הרבה
(רק שמע על דירה וכו')

• הוסף לסימניות
היום היה במרכז הענינים דירה 50 מ''ר טעונת שיפוץ
באזור רח' ירושלים מימון ב-600000 ש''ח !!!
חפשי ושיהיה בהצלחה!

• הוסף לסימניות
היא כתבה : ''דירה בכל מצב''. אז זהו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה