עזרה למציאת פארק לתוכנית בלילה

• הוסף לסימניות
אנחנו מחפשים פארק שניתן להפעיל בו תוכנית בלילה (11-4 לפנות בוקר) באיזור שבין נתניה-להרצליה.
יש לכם משהו להציע לנו. (גם בתשלום)
הדרישות-
שנוכל להשמיע בו מוזיקה בשעות הלילה.-להפעיל תוכנית
להבעיר אש-מנגל.
ויהיו בו עצים לערסלים.
נשמח לכל מידע שיוכל לעזור לנו.

• הוסף לסימניות
בבקשה!!!
שמענו על פארק השלולית בנתניה אבל מותר להיות שם רק עד 1 בלילה. איך כן נשאר להשאר שם יותר?
ולעומת זאת פארק הרצליה, איך ניתן לעשות שם הגברה????

• הוסף לסימניות
אם את לא נעולה רק על האזור הזה

חוורי מצדה- שטח מדהים ללילה . הבאנו תאורה והגברה....

וגם לפארק הרצליה- תוכלי להזמין חברה שתביא הגברה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גבינה צהובה;1300354:
אם את לא נעולה רק על האזור הזה

חוורי מצדה- שטח מדהים ללילה . הבאנו תאורה והגברה....

וגם לפארק הרצליה- תוכלי להזמין חברה שתביא הגברה

פארק הרצליה, איך ניתן להביא הגברה מבחינת חשמל???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sara100;1300402:
פארק הרצליה, איך ניתן להביא הגברה מבחינת חשמל???
היא אמרה "חברה".
חברה מביאה גם גנרטור

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שש;1300452:
היא אמרה "חברה".
חברה מביאה גם גנרטור

הנהלת הפארק אוסרת שימוש בגנרטור. למה??? לאלוקים פטרונים.

• הוסף לסימניות
לא בין נתניה להרצליה, אבל לא רחוק - גני יהושע.

חני

• הוסף לסימניות
יש עוד רעיונות.

• הוסף לסימניות
עד כמה שזכור לי, יש באיזור נתניה פארק דיג מדהים, ויש שם אפשרות לפעילות לילה.
תנסי לברר עוד, אני לא יודעת לעזור לך מבחינת שם ומיקום מדוייק, רק שמעתי ממישהי שסיפרה לי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל 100;1300753:
עד כמה שזכור לי, יש באיזור נתניה פארק דיג מדהים, ויש שם אפשרות לפעילות לילה.
תנסי לברר עוד, אני לא יודעת לעזור לך מבחינת שם ומיקום מדוייק, רק שמעתי ממישהי שסיפרה לי.

יש שם את פארק השלולית, והוא פתוח עד 1 בלילה...

• הוסף לסימניות
יש עוד רעיונות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה