כללי עזרה למתחיל!

• הוסף לסימניות
אני מנסה לעמד משהו באינדזיין אני מקווה שבעז"ה נצליח

יש לי בעי': עשיתי שני מסטרים a ו-b וכשאני מכניס בעמוד ימיני a ואחר כך אני מכניס בעמוד שמאלי b אז הוא לא מכיר בהעמוד ימיני הוא מוחק כל מיני דברים של העמוד ימיני למשל המיספור עמוד ועוד מיני דברים לא יודע למה?
אני מקווה שמבינים אותי ויכולים לעזור
תודה רבה

• הוסף לסימניות
מה יהיה?

אין זמן להתייחס לדברים פשוטים כל כך?!

אולי בכל זאת?

• הוסף לסימניות
איך בנויים המאסטרים?
האם יש תמונה שגולשת על 2 העמודים?

אפשר יותר פרטים?

• הוסף לסימניות
כן
עשיתי מסגרות וזה בנוי ככה שגולשת על שתי עמודים
האם זה אסור?

• הוסף לסימניות
גולש קצת? או על כל 2 הדפים.
ז"א, מסגרת אחת על רוחב 2 העמודים במאסטר?

• הוסף לסימניות
כן, ברוחב של כל ה2 עמודים
כי זה פס למעלה של העמוד ולמטה של העמוד אז עשיתי על שתיהם בבת אחת
עכשיו אני יכול לגזור ולקצר אותו ברוחב של עמוד אחד ואח"כ להעתיק אותו להעמוד השני
השאלה איך אני קוצר אותו לחצי?
והאם זה באמת הפתרון
ובכל זאת תודה רבה רבה
עעעעעענדליך מתייחסים

• הוסף לסימניות
לגזור ולקצר? לא הבנתי בדיוק. אבל עם CTRL+SHIFT קליק על האובייקט מהמאסטר אתה משחרר אותו משם.

• הוסף לסימניות
לא הבנתי עשיתי ככה ולא נהיה שום דבר
עכשיו מאיזה העמוד הוא משתחרר ועל איזה עמוד הוא נשאר לא הבנתי בדיוק מה הפתרון.
אני חשבתי הפתרון לגזור הקטע שגולש על העמוד השני. אבל אני לא יודע איך גוזרים חתיכה מאובייקט?
יש cs2 אולי זה משנה....
ועוד הפעם תודה רבה

• הוסף לסימניות
האם יתכן שהבעיה היא שהדברים שבעמוד השמאלי מסתירים את הדברים שבעמוד הימני?

במקרה כזה אפשר להעביר את הדברים שצריכים להיות ברקע לשכבה אחת, והדברים שצריכים להיות למעלה - להעביר לשכבה עליונה יותר. אם זו הבעיה, נוכל להסביר איך לעשות זאת.

אם רוצים לקצר את התמונה כך שלא תעלה על העמוד השני, אפשר פשוט לגרור את קצה המסגרת שבתוכה מונחת התמונה - המסגרת תקטן ותסתיר חלק מן התמונה.

נראה לי שלא הסברת בדיוק מה הבעיה.
אולי תנסה להסביר שוב.

• הוסף לסימניות
תודה לכל העוזרים ולכל הרוצים לעזור
התקשרתי למישהו והוא פיתר לי את הבעי' ב"ה

• הוסף לסימניות
אז אולי עכשיו תסביר מה ההוא הסביר. כדי שאנחנו נבין יותר טוב מה הי' הבעיה.

• הוסף לסימניות
הוא אמר להעתיק את האובייקט ולהדביק ctrl+scift+alt+v אז הוא מגיע באותו מקום איפוא שהוא היה, ואחר כך להקטין אובייקט אחד בגודל עמוד אחד והאובייקט השני להקטין בגודל של העמוד השני. וזה מצוין.
הבנתם?
דרך אגב המישהו שהתקשרתי אליו הוא גם אחד מהפורום בשם "גראפי"
תודה רבה גראפי (יש לפעמים שעוזרים על האוטבוס ומקבלים תודות בפרוג) :)

• הוסף לסימניות
למה לא אמר לך לשחרר את זה מהמאסטר, ואז זה גם על אותו מקום, וגם לא צריך לשחק ולהעתיק?

• הוסף לסימניות
כי אז זה לא נמצא פעמיים..
וזה מה שהיה צריך פה
(על אף שלא הבנתי למה, כי עוד לא הבנתי מה היתה הבעיה)

• הוסף לסימניות
הסיפור הוא כך:
הוא עשה מאסטר של שני עמודים צמודים, והוסיף תמונה (לינק) אחד על כל שני המסטרים ביחד.
עכשו, כשהוא בא לשים את המסטר (של שני עמודים) רק על עמוד אחד, מצטרף לו גם הרקע של העמוד השני בגלל שזה בעצם אובייקט אחד.
הפתרון הוא מאוד פשוט לחתוך את האובייקט לשנים - וזה מה שהוא עשה...

מותג, בכזו פומביות?

• הוסף לסימניות
הרעיון הוא לפרק את התמונה כבר במאסטר ל-2
כשהם צמודים הם ניראים כקובץ 1.
וכך זה חוסך בעיות כשרוצים מאסטרים שונים צמודים - - -

• הוסף לסימניות
בלה, זוהו כוונת המשורר.

תודה

• הוסף לסימניות
חברים יקרים: ב"ה בשעה טובה ומצלחת גמרתי פחות או יותר את הקובץ ואני רוצה להדפיס אותו ל-ps אז יוצא לי אחרי הדפסת שתי דפים הוא נתקע וכותב לי את זה
האם למישהו יודע מה זה אומר? מה הבעי'
תודה רבה

קבצים מצורפים

• 01.JPG
    KB 12.6 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
חבר'ה, אתם מקצוענים באינדזיין!

• הוסף לסימניות
הבעיה היא שיש לך בעיה לא ידועה...
ניסית לייצא ל-PDF ישירות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה