עזרה לסופר טכנופוב בכתיבת פרק בסיפור מתח.

• הוסף לסימניות
היי כולם.
למי שלא מכיר, אני שכן בקהילת הכתיבה, ואני המחבר של הסיפור הזה:
סיפור מתח / אימה בהמשכים.
בכל מצב, בשביל הפרקים הבאים - אני זקוק למידע בנוגע לענייני טכנולוגיה ומחשוב. לא עבודה שדורשת מאמץ, אלא רק תשובות למספר של שאלות בעניינים טכניים הנוגעים לנושאים כמו - פריצה למערכות מחשוב, שחזור קבצים, חשבונות מאובטחים וכיצד ניתן לחדור אליהם, סממני זיהוי באמצעותם ניתן לדעת ידיעות שונות על קבצים שונים, ועוד דברים שמערכות חקירה עשויות להתעסק איתם.
האמת שכבר פניתי לקהל הקוראים של הסיפור בבקשה לעזרה, אולם עד עתה - לא מצאתי מה שאני מחפש.
אז פתאום חשבתי, שאולי כאן יימצא מישהו שיוכל לעזור לי. אני צריך מישהו שיוכל לענות לי בפרטי, מצידי בתשובות קצרות ויבשות.
תודה! מצפה לתגובה, אל תתנפלו כולם בבת אחת.

• הוסף לסימניות
היי כולם.
למי שלא מכיר, אני שכן בקהילת הכתיבה, ואני המחבר של הסיפור הזה:
סיפור מתח / אימה בהמשכים.
בכל מצב, בשביל הפרקים הבאים - אני זקוק למידע בנוגע לענייני טכנולוגיה ומחשוב. לא עבודה שדורשת מאמץ, אלא רק תשובות למספר של שאלות בעניינים טכניים הנוגעים לנושאים כמו - פריצה למערכות מחשוב, שחזור קבצים, חשבונות מאובטחים וכיצד ניתן לחדור אליהם, סממני זיהוי באמצעותם ניתן לדעת ידיעות שונות על קבצים שונים, ועוד דברים שמערכות חקירה עשויות להתעסק איתם.
האמת שכבר פניתי לקהל הקוראים של הסיפור בבקשה לעזרה, אולם עד עתה - לא מצאתי מה שאני מחפש.
אז פתאום חשבתי, שאולי כאן יימצא מישהו שיוכל לעזור לי. אני צריך מישהו שיוכל לענות לי בפרטי, מצידי בתשובות קצרות ויבשות.
תודה! מצפה לתגובה, אל תתנפלו כולם בבת אחת.
אשמח לעזור

• הוסף לסימניות
תשאל פה, אני מניח שלא כל מי שמתכנת מתעסק גם עם אבטחת מידע.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה