דרוש מידע עזרה לסיבוך עם מימוש זכויות

• הוסף לסימניות
אפשר יותר מידע? יכול להיות שעקצו אותנו ? שילמתי להם המון אבל אח"כ נכנסתי לביטוח לאומי ולא מצאתי במה להאשים אותם
תזהרו עם זה כאן. בשעתו היה כאן שירשור ארוך ביותר, ותבעו את פרוג על כך. ומישהי כאן הסתבכה עם המון הוצאות בגלל זה. תנסו להעזר באנשים פרטיים ולא ע״ג הפורום בפומבי.

• הוסף לסימניות
תזהרו עם זה כאן. בשעתו היה כאן שירשור ארוך ביותר, ותבעו את פרוג על כך. ומישהי כאן הסתבכה עם המון הוצאות בגלל זה. תנסו להעזר באנשים פרטיים ולא ע״ג הפורום בפומבי.
מאד חשוב לא לכתוב בפירוש ובמיוחד לא כשניקים חדשים או חשודים מבקשים שיכתבו

• הוסף לסימניות
אני חושבת שעליתי על העוקץ אצלי
יש 2 אפשריות לחברות מימוש 1-לוקחים מהלקוח 938 ש"ח לפתיחת תיק ואז אם התביעה מצליחה גובים 11.25%
2-לא לוקחים על פתיחת תיק ואז אם מצליח גובים 12.25%
אני הוצאתי דרכם נכות על ילד נכה קיבלתי אישור על 7 חודשים 100%
לפני כן לא שילמתי להם כלום על פתיחת תיק וגם חתמתי שלא שילמתי כלום
אחרי שאישרו לי הם דרשו ממני 11.25% + דמי פתיחת תיק ולא 12.25 למי שלא משלם על פתיחת תיק
בתכל'ס אצלי יצא הפרש כ600 ש"ח
השאלה שלי האם מותר לגבות דמי פתיחת תיק אחרי שפתחו את התיק ללא גביה ובהתחייבות שלא גבו ואחרי שכבר יש זכאות?
לפי מה שבדקתי אסור להם לגבות דמי פתיחת תיק
עכשיו אני בדיוק עומדת אחרי שאישרו לי עוד 4 חודשים כלומר כנראה בראשון הם יתקשרו לגבות את המגיע להם
מה אני אמורה לעשות? כמה אני צריכה לשלם להם? ועד כמה בכלל כדאי לי להסתכסך איתם?
אשמח למענה מאנשים שמבינים בתחום

• הוסף לסימניות
אני חושבת שעליתי על העוקץ אצלי
יש 2 אפשריות לחברות מימוש 1-לוקחים מהלקוח 938 ש"ח לפתיחת תיק ואז אם התביעה מצליחה גובים 11.25%
2-לא לוקחים על פתיחת תיק ואז אם מצליח גובים 12.25%
אני הוצאתי דרכם נכות על ילד נכה קיבלתי אישור על 7 חודשים 100%
לפני כן לא שילמתי להם כלום על פתיחת תיק וגם חתמתי שלא שילמתי כלום
אחרי שאישרו לי הם דרשו ממני 11.25% + דמי פתיחת תיק ולא 12.25 למי שלא משלם על פתיחת תיק
בתכל'ס אצלי יצא הפרש כ600 ש"ח
השאלה שלי האם מותר לגבות דמי פתיחת תיק אחרי שפתחו את התיק ללא גביה ובהתחייבות שלא גבו ואחרי שכבר יש זכאות?
לפי מה שבדקתי אסור להם לגבות דמי פתיחת תיק
עכשיו אני בדיוק עומדת אחרי שאישרו לי עוד 4 חודשים כלומר כנראה בראשון הם יתקשרו לגבות את המגיע להם
מה אני אמורה לעשות? כמה אני צריכה לשלם להם? ועד כמה בכלל כדאי לי להסתכסך איתם?
אשמח למענה מאנשים שמבינים בתחום
תחליף סיסמא והם לא אמורים לדעת שאתה ממשיך לקבל
ואל תפנה אליהם סתם רק אם הם פונים אליך

• הוסף לסימניות
אולי תפרטי ב"כללי" באיזה סוגי דברים שייך שיפילו, פשוט אני מתלבט ורוצה שתעזרו לי לקבל החלטות נכונות.

ואם לא תכתבי שהם עשו כך וכך בפועל אז אין מה לפחד מתביעת דיבה, כי לא אמרת שהם עשו, אלא מה שייך שנוכל יעשה בגדול.
לא מדבר על אף חברה ספציפית
ב''כללי'' לא ללכת דרך חברות שכאלה, יש גרועים פחות ויש גרועים יותר.
מיותר לפרט מה עשו, כי אצל כל אחד הנזק בא לידי ביטוי במקום אחר.

הזקנים כאן זוכרים חברה אחת שפעלה כאן בתוך הפורום וניסתה לדובב את מוציאי דיבתה בכיסוי של מישהו שרוצה לעזור לנפגעיה.
לכן מלבד איצ'ה שכבר נודע בישרותו, אל תתפתו לשום התאגדות או אפילו שיחה בפרטי עם מי שרוצה לעזור, בטח שלא לכתוב כאן משהו

יתכן וגם אלה שהם מפחידים ומאיימים אין לטענתם שיניים ומספיק להחליף סיסמא וכד' ובא לציון גואל, לכן תתיעצו אבל רק עם אנשים מוכרים.

• הוסף לסימניות
הערה לבירור עם רב: לכאורה גם אם מדובר בעיסקה גרועה מבחינתכם, כל עוד זה מה שחתמתם אתם צריכים לשלם, ולא להעלים מהם
מוצא שפתיך תשמור

(אם הם גובים יותר ממה שכתוב בחוזה זה משהו אחר כמובן)

• הוסף לסימניות
איך אני מגיעה לאיצה מקו המידע?

• הוסף לסימניות
יש גם אנשים טובים,
ארגון "שותפים" מגיש תביעות לביטוח לאומי בלי עמלות מופרזות והתחיבויות הזויות
הם רואים בזה שליחות, לתת סיוע במקום הסבוך- כחסד ולא כביזנס

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת