כללי עזרה לעיצוב קליל

• הוסף לסימניות
היא לא מחפשת יומרות, הלקוחה שלי.
רק משהו קליל, ילדותי וחמוד.
קצת הסתבכתי עם זה, מישהו יכול לעזור לי??... תודה!
לא הולך לי להכניס אלמנטים ציוריים בתוך עיצוב, הם נתקעים לי בקירות.....

קבצים מצורפים

• כריכה לחוברת חופש לכתה א.jpg
    3.1 MB · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
הייתי משתמשת ברקע יותר ציורי ופחות 'תמונתי'.
מקוה שהובנתי. בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אם לא משהו יומרני, זה בדיוק

• הוסף לסימניות
הרקע ההררי נראה לא קשור.. כבר עדיף משהו קייצי, חול וים, והכי טוב רקע עם ציור נחמד פטרן פרחוני או משהו כזה קליל

• הוסף לסימניות
תודה רבה לעונים!!!
אהבתי במיוחד את הרעיון של חול הים, יש למישהו תמונה יפה כזאת? אני לא מוצאת:(

• הוסף לסימניות
אפשר להוריד את העפרונות לשולים למטה כמו גדר לגינה, את השלט היפה להשאיר, ולשים רקע של גינת פרחים. בהצלחה!
מהמם!

• הוסף לסימניות
נכון העפרונות יותר מתאימים למטה, ולמעלה תשאירי פתוח עם עננים, שמים

• הוסף לסימניות
לא קשור לעיצוב:
לשינון וְלַחזרה בקריאה וּבְחשבון
בַּהנאה

• הוסף לסימניות
הייתי מחליפה את השלט הוא לא כ״כ באיכות טובה, בנוסף הייתי באמת שמה את העפרונות כגדר ומחליפה את הרקע. ממליצה להחליף את הפונט של ״חוברת עבודה..״ ו״תלמידה חרוצה..״ אני אישית לא כ״כ מחבבת אותו ;)

• הוסף לסימניות
ממליץ גם על השימוש ברקע ציורי / וקטורי.
ניתן להוריד בחינם רקעים כאלו, הם יעבדו ממש טוב עם הסגנון ושאר העיצוב.

עבודה יפה, בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תודה לכולם

תודה לכולם על ההענות!!! הייתי כ"כ לחוצה לסיים את זה (קוד סוף שנה... מכירים??)
"קטפתי" את הרעיון השלישי (של סימן טוב), של הים עם החול וזרמתי עם זה.
יישר כח!! הלקוחה הייתה בעננים.... בסיעתא דשמיא.
שוב, תודה רבה לכולם! ובמיוחד לסימן טוב!!

קבצים מצורפים

• חוברת חופש.jpg
    KB 708 · צפיות: 0

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה