עזרה עזרה לפלאפון שיאומי מקשים

• הוסף לסימניות
יש לי סימן של אוזניות בפלאפון בזמן שהן לא מחוברות , איך מורידים את זה?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
הסימון הוא של אוזניות, וזה מוזר כי אין לפלאפון חיבור של אוזניות אלא רק דרך הבלוטוס והאוזניות לא מחוברות אליו כרגע

• הוסף לסימניות
הסימון הוא של אוזניות, וזה מוזר כי אין לפלאפון חיבור של אוזניות אלא רק דרך הבלוטוס והאוזניות לא מחוברות אליו כרגע
נסי לנתק את הבלוטוס.
ודרך אגב- יש לפלאפון חיבור לאוזניות ע''י מתאם (באותו חור להטענה מכניסים את המתאם),
אם אני לא טועה- זה מגיע יחד עם הפלאפון.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
את המתאם אני לא קיבלתי עם הפלאפון הזמנתי בעלי אקספרס וזה לא עבד

• הוסף לסימניות
נסי לנתק את הבלוטוס.
ודרך אגב- יש לפלאפון חיבור לאוזניות ע''י מתאם (באותו חור להטענה מכניסים את המתאם),
אם אני לא טועה- זה מגיע יחד עם הפלאפון.
הבלוטוס מנותק.
את המתאם אני לא קיבלתי עם הפלאפון הזמנתי בעלי אקספרס וזה לא עבד
גם לי אותו סיפור. המתאם לא עובד.

הבעיה שלי היא שאפילו לא חיברתי מתאם, חיברתי מטען רגיל (שפעם ראשונה השתמשתי בו) ומאז מופיע לי שהאוזניות מחוברות. ובנוסף, גם לא שומעים את השירים שאני מפעילה כי הוא טוען שיש אוזניות מחוברות.
למשהו יש פתרון?

• הוסף לסימניות
הפיתרון ששמעתי הוא לחבר מתאם מקורי ואז להסיר
בנוסף אם הטלפון פתוח להתקנות יש אפליקציה שמסדרת את זה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה