עזרה לפתיחת סטודיו חדש

• הוסף לסימניות
בשעה טובה ומוצלחת אני עומדת לפני פתיחת סטודיו.
אבקשכם עצות לפתיחת סטודיו קטן בשכונה מאד יוקרתית. (אם זה קשור)
מה לקנות?
איפה לקנות?
מה לא לקנות?
תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י obyektiv;1230255:
בשעה טובה ומוצלחת אני עומדת לפני פתיחת סטודיו.
אבקשכם עצות לפתיחת סטודיו קטן בשכונה מאד יוקרתית. (אם זה קשור)
מה לקנות?
איפה לקנות?
מה לא לקנות?
תודה רבה!!!

אני ישמח לעזור לך מנסיוני הדל :)
מה הגודל של הסטודיו?

• הוסף לסימניות
חדר 3 על 3 וחצי

• הוסף לסימניות
המון הצלחות דבר ראשון
ממולץ להסתובב באיקאה יש שם דברים מקסימים
ומעכשיו את תראי לכול מקום שאת הולכת תמיד תראי דברים שמתאימים לסטדיו... :)ככה העינים שלי עובדות בכל אופן... ;)
אפילו המסגרת של המראה שנשברה מחדר השינה מצאה את מקומה בסטודיו ועד היום הטואלת שלי חסר מראה:eek:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י obyektiv;1230340:
חדר 3 על 3 וחצי

וואו זה ממש פיצי... את מתכוונת לצלם על רקע לבן? יהיה לך בעייתי בשריפת רקע.
כדאי לך לבדוק אם יש לך אופציות חלופיות גדולות יותר

• הוסף לסימניות
יש לי אופציה.
אשמח לדעת מה צריך מבחינת איבזור

• הוסף לסימניות
אני מסכימה עם רבקי שזה קטן מדי לסטודיו במיוחד עם את רוצה לצלם על רקע לבן.
תשקיעי גם בהבנת העסק עצמו בגלל שזה לא פחות חשוב מצילום טוב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י obyektiv;1232180:
יש לי אופציה.
אשמח לדעת מה צריך מבחינת איבזור
תנסי למקד:
איבזור טכני?
או איבזור כמו אקססוריז וכיסאות?

• הוסף לסימניות
קודם כל בהצלחה
זה שאת באיזור יוקרתי זה פלוס מאד גדול בייחוד להתחלה ,עד שיכירו אותך ואז גם אם תהיי באיזור לא יוקרתי יש מצב שיבואו אליך מרחוק:)
מומלץ מאד שעל ההתחלה תשדרי רושם יוקרתי ובמילא האיבזור שלך יהיה בהתאם
השטח- לרקע לבן ושחור זה מאד קטן , (אולי תעשי רק על צבעוני ????)
איבזור- אין מקומות קבועים כל הזמן לבדוק ולהתחדש והכי חשוב יצירתיות
ציוד- אין לי מושג מה התקציב אבל בכולופן לגבי כל האביזרים המשלימים (מטען, סוללות רזרביות, פלש למצלמה וכו') טיפ קטן שלי: אל תתפתי לקנות את החברות שאינן מקוריות זה זול שהוא יקר:(
מנסיון מר שלי

• הוסף לסימניות
טיפ קטן וקשה:
אל תהיי "כמו",תהיי את.
תני לאנשים סיבה לבוא דוקא אליך כי יש בך משהו שונה וחדש שאין לאחרים
אם תעשי מה שיש לאחרים ישאר לכם תחרות רק על הבדל של 10 ש''ח
כל ההתחלות קשות,הרבה הצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צילומית;1232959:
טיפ קטן וקשה:
אל תהיי "כמו",תהיי את.
תני לאנשים סיבה לבוא דוקא אליך כי יש בך משהו שונה וחדש שאין לאחרים
אם תעשי מה שיש לאחרים ישאר לכם תחרות רק על הבדל של 10 ש''ח
כל ההתחלות קשות,הרבה הצלחה!

כל מילה...

מבחינת ציוד צילום זה תחום נפרד להתייעצות, אבל אם את מתייעצת לגבי אביזרים והכל יש לי טיפ טכני קטן וחשוב בעניין רצפת פי וי סי:
יש את הסוג הטוב ואת הסוג הגרוע, כשלא מכירים את שניהם יכולים לקנות את הגרוע ולהרוס תמונות בצורה שקשה אחרי זה לסדר בPS בגלל הטקסטורה כשהוא מתקמט ומתמלא גלים מכל תנועה, הסוג הטוב נפרש ממש כמו שטיח, הוא עבה ולא נוצרים בו גלים בכלל ולוקח דקה לסדר אותו לסיישן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה