עזרה לקנית מחשב חדש

• הוסף לסימניות
מעונינת לרכוש מחשב לצורך ציור וצביעה של קומיקס ואיורים.
איזה מחשב מומלץ? אלו תוכנות כדאי להכניס?
תשובה מפורטת תעזור לי מאד.
אני מודה לכם מכל הלב.

• הוסף לסימניות
מחשב בינוני+ יעשה את העבודה..
2-3 GB זכרון פנימי (RAM)
כרטיס מסך טוב (1 GB)
עדיף מערכת הפעלה XP כי היא לוקחת פחות זכרון, אבל אפשר גם WIN7 אם את רוצה מערכת הפעלה יפה..
בקשר למחשב זה מה שחשוב ויעשה את העבודה... אני ממליץ על אייבורי לקניית המחשב..

בקשר לתוכנות, אני ממליץ בחום על MANGA STUDIO, וכמובן יהיה לך שימושי אם יהיה לך גם PHOTOSHOP..

• הוסף לסימניות
זיכרון 2+
מערכת הפעלה WIN7 כי היא מאובטחת יותר (ממלא גם מהירה יותר)
לא ממליץ על אייבורי מחשבים (מעבר לזה שכל חנות שלהם ממוקמת בחור אחר השירות והאמינות שלהם לא משהו)
בקשר לתוכנות כתבו מעלי אם כי תופתעי גם מכמה חינמיות כמו Krita או MyPaint (כשהראשונה עם הרבה הרבה יותר כלים ולכן יותר מורכבת קצת)

• הוסף לסימניות
גם אני לא ממליץ על אייבורי ..אמנם זולים אבל החומרה שלהם לא מחזיקה הרבה זמן -מנסיון!

אבל בחום על מנגה וגם מייפיינט

• הוסף לסימניות
ראיתי באחד הפורומים קבוצת קנייה למחשב טוב.

• הוסף לסימניות
תודה ותודה לכל המשיבים. האם תוכלו גם לומר לי מה עלי לבקש CORE I-3 או 5 או 7?
ושוב תודה רבה.

• הוסף לסימניות
בהנחה שהמחשב מיועד לציור I3 עשוי להספיק לך (תלוי הדגם של המעבד) בכל אופן I5 יוצא ידי חובת כולם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה