אולי הם יכולים להביא את הילד לעיר שקרובה?זהו זה הבעיה,
הם גרים בישוב בשומרון
ואין שם מתנדבות
זה לא כ"כ קרוב אבל אולי היא תוכל לעזוריכולה לחבר אותה למשפחה דתית (הגוש)
לא ליד עמנואלאם זה קרוב לעמנואל אולי שתדבר עם המועצה שם אולי יוכלו לשלוח לה מתנדבות
השאלה אם הם יכולים להביא אותו אפילו לשבת למשפחה שתשמור עליו בעיר קרובהלאמא אין איך ליצור קשר עם בנות חרדיות
היא לא מכירה
ואני גם לא חושבת שזה לכתחילה שבנות חרדיות יסתובבו אצל משפחה חילונית...
הם רוצים דווקא חרדית?כי אף בת חרדית לא מכירה אותו
לעזר מציון יש מאגר של משפחות שרוצות לקבל ילדים לימי הקלהממילא צריך בד"כ למצוא לבד את המשפחה,
ברור שלא תמיד וברור שעוזר.לעזר מציון יש מאגר של משפחות שרוצות לקבל ילדים לימי הקלה
וגם לגבי התשלום- לא תמיד אפשרי למשפחה לשלם כמה מאות שקלים על אירוח, מאד עוזר שהרווחה משלמת את זה.
אני מכירה זוג עם ילד שעושים ימי הקלההקלה זה רק מגיל 3 וכך עוד הרבה נופשונים,
מה עושים לפני זה?
אני מנסה לעזור למשפחה לא דתית שלהם תינוק cp בן שנה וחצי
ומשוועים לעזרה!!!
בעיקר בשמירה על הילד- אצלם אין מתנדבות כמו אצלינו...
ואפילו נופשונים
העיקר קצת לנשום!!
מישהו יודע? מכיר?
אני פעם פניתי אליהם שאני רוצה לקבל ילדים לימי הקלה ואמרו לי שבד"כ זה שכנים/ קרובי משפחה של הילד ולא סתם משפחותלעזר מציון יש מאגר של משפחות שרוצות לקבל ילדים לימי הקלה
וגם לגבי התשלום- לא תמיד אפשרי למשפחה לשלם כמה מאות שקלים על אירוח, מאד עוזר שהרווחה משלמת את זה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים