profession
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
מה עושים? גברת בת 3 וחצי שלא אוהבת לחם,
באגט היא אוכלת בשמחה אבל שאר הלחמים היא בקושי נוגעת!
שבת היא יכולה להעביר כל השבת בלי ביס בחלה!
בגן כנראה בהשפעת הסביבה היא אוכלת חצי סנדוויץ או ביום ממש מוצלח אז את ה'לבן' של 2 החצאים
-אבל הבעיה הגדולה זה בערב!!!
נדיר שאני מצליחה לגרום לה לאכול לחם בערב רק בשמניות ופיתויים מגרים!
וגם אז...למשל טוסט אני מוצאת רוב הפעמים שכל ה'בפנוכו' נאכל באושר והלחם עצמו מבויש בצלחת,
במקום היא אוכלת פירות ירקות לבן וכד' ומתמלאת מזה
לא הייתי מתלוננת לולא הלילות האחרונים שהיא התעוררה בסביבות 4 וחצי
ולאחר דין ודברים שזה עדיין לילה ולחזור מהר לישון היא אומרת-טוב! אז תביאי לי תפוח!
תפוח באמצע השינה?!?
אבל מה לא עושים? הבאתי תפוח,חזר השקט וחזרתי לישון ובבוקר אכן הוא היה מכורסם כהוגן!
וככה היה גם בלילה שאחרי, מה שהוביל אותי למסכנה שהילדה רעבה-אבל מה לעשות שהיא לא מסכימה לשום דבר משביע? פסטה, קוסקוס, פתיתים-רק תגיד ויהיה-היא לא מוכנה! היום ניסיתי קורנפלקס-נראה כמה יעזור...
ואם יש מישהו שקרא עד פה ועוד נשאר לו כוח לכתוב עיצה מועילה-אשמח מאוד מאוד לשמוע!!!
באגט היא אוכלת בשמחה אבל שאר הלחמים היא בקושי נוגעת!
שבת היא יכולה להעביר כל השבת בלי ביס בחלה!
בגן כנראה בהשפעת הסביבה היא אוכלת חצי סנדוויץ או ביום ממש מוצלח אז את ה'לבן' של 2 החצאים
-אבל הבעיה הגדולה זה בערב!!!
נדיר שאני מצליחה לגרום לה לאכול לחם בערב רק בשמניות ופיתויים מגרים!
וגם אז...למשל טוסט אני מוצאת רוב הפעמים שכל ה'בפנוכו' נאכל באושר והלחם עצמו מבויש בצלחת,
במקום היא אוכלת פירות ירקות לבן וכד' ומתמלאת מזה
לא הייתי מתלוננת לולא הלילות האחרונים שהיא התעוררה בסביבות 4 וחצי
אבל מה לא עושים? הבאתי תפוח,חזר השקט וחזרתי לישון ובבוקר אכן הוא היה מכורסם כהוגן!
וככה היה גם בלילה שאחרי, מה שהוביל אותי למסכנה שהילדה רעבה-אבל מה לעשות שהיא לא מסכימה לשום דבר משביע? פסטה, קוסקוס, פתיתים-רק תגיד ויהיה-היא לא מוכנה! היום ניסיתי קורנפלקס-נראה כמה יעזור...
ואם יש מישהו שקרא עד פה ועוד נשאר לו כוח לכתוב עיצה מועילה-אשמח מאוד מאוד לשמוע!!!
הנושאים החמים