עזרה מאליאקספרס

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אפרופו אליאקספרס-
היום קראתי במרחבי הרשת שהאתר נפרץ,
תבדקי שהכל תקין שם לפני שאת מזמינה משהו...

• הוסף לסימניות
מה זה אומר??
כבר הזמנתי משו...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתי קונץ;1457493:
אני לא מסתדרת עם המידות,
אשמח אם מישו יוכל לעזור לי - מנסיון.

http://www.aliexpress.com/store/pro...men-s-coat-casual-slim/213408_1357899891.html

איך אני יודעת איזה מידה?
יש את המידה של אסיה ושל אמריקה.
תכלס, לפי מה אני לוקחת?
בד"כ המידה שלו בארץ היא L

תודה רבה

אני לא מבינה מה הבעיה? יש למטה טבלה מדויקת של המוכר על המוצר הזה מאוד מפורט, תמדדי ותראי מה מתאים לך

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוסיקה;1457511:
אפרופו אליאקספרס-
היום קראתי במרחבי הרשת שהאתר נפרץ,
תבדקי שהכל תקין שם לפני שאת מזמינה משהו...

רציני???:confused::confused::confused:

• הוסף לסימניות
אכן, מומלץ לא להזמין בזמן הקרוב מכיוון שכל פרטי המזמין נשארים פרוצים לכל מאן דבעיי...
עד שישדרגו את האבטחה שלהם עדיף לא לקחת סיכון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;1457649:
אכן, מומלץ לא להזמין בזמן הקרוב מכיוון שכל פרטי המזמין נשארים פרוצים לכל מאן דבעיי...
עד שישדרגו את האבטחה שלהם עדיף לא לקחת סיכון.

אבל מה עם ההזמנות שעשינו? הכרטיסים פרוצים?:(

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טובהלה;1457655:
אבל מה עם ההזמנות שעשינו? הכרטיסים פרוצים?:(

הפורצים הינם אקרים ישראלים..
הפריצה ככל הנראה מסכנת רק את כתובת המייל של הלקוחות שזלגו לכל עבר, ולא את פרטי האשראי.

• הוסף לסימניות
אחרי שאמרו לי שנפרץ, התקשרתי לחברת אשראי וביטלתי את הכרטיס, הפקידה אמרה שגם היא שמעה שהאתר נפרץ, וטוב שהתקשרתי..

ולגבי המידה אני רואה את הטבלה, אבל יש מידה ויש מידה בסוגריים,
L (Asian XXL) For height 175-183cm, maximum weight : 80kg.

אני מזמינה L או XXL??

• הוסף לסימניות
אני לא מבינה מה הלחץ?? לכל כרטיס אשראי יש חברת אשראי המבטחת אותו במקרה ונעשו רכישות שלא ביצע! אתן עושות פיל מזבוב -לפי הכתבה נפרצו הפרטים של בעלי החנויות באליאקספרס וכך ראו את הסטוריית המכירות שלהם ושל הקונים, לא נעשה שום שימוש במידע של כרטיסי האשראי , אין מה לפחד - אנחנו לא באפריקה, תבדקי את האשראי בסוף החודש ותראי את כל הרכישות שביצעת ואם ( לא מאמינה) האקר אחד קנה מהכרטיס שלך - יש לך חברת אשראי המבטחת אותך!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נירוש;1457757:
אני לא מבינה מה הלחץ?? לכל כרטיס אשראי יש חברת אשראי המבטחת אותו במקרה ונעשו רכישות שלא ביצע! אתן עושות פיל מזבוב -לפי הכתבה נפרצו הפרטים של בעלי החנויות באליאקספרס וכך ראו את הסטוריית המכירות שלהם ושל הקונים, לא נעשה שום שימוש במידע של כרטיסי האשראי , אין מה לפחד - אנחנו לא באפריקה, תבדקי את האשראי בסוף החודש ותראי את כל הרכישות שביצעת ואם ( לא מאמינה) האקר אחד קנה מהכרטיס שלך - יש לך חברת אשראי המבטחת אותך!

אבל מה אני צריכה סיפורים? למה להיות בלחץ?
מה אכפת לי לבטל?
הכרטיס השני כבר בדרך..

• הוסף לסימניות
אינני יודעת מה קורה עם אבטחת כרטיסי האשראי, אבל להלן ציטוט מהכתבה:

"הפרצה שחשפה החברה הישראלית מאפשרת השתלטות מלאה על חשבונות המוכרים באתר ושאיבה של כל הנתונים על הלקוחות ועל היסטוריית הרכישות מהמוכר.

מלבד הפרת הפרטיות המשמעותית שנגרמת כתוצאה מכך שהאקרים יוכלו לבדוק את היסטוריית הרכישות של כל לקוחות המוכר, ההאקר הפוטנציאלי יוכל גם לשנות את מחירי המוצרים וכך לגנוב את המוכרים כשהוא יקבע מחירים זולים במיוחד כאוות נפשו ולאחר מכן יבצע רכישות ככל העולה על רוחו.

גם מידע פיננסי הרגיש למוכרים כמו תנועת הרוכשים ועוד נחשף לעיניו. האקר שינצל את הפרצה יוכל גם לשנות את כתובת המשלוח שביקש הלקוח לכתובת אחרת ללא הפרעה. כמו כן, הפרצה מאפשרת השתלטות מלאה ואפשרות לסגירת חשבון המוכר."

אבל אפשר להירגע, מדובר בפירצת אבטחה, לא במשהו שקרה בפועל אלא התרעה על פירצה המאפשרת פריצה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה