עזרה - מבצע שוויץ

• הוסף לסימניות
שלום,
אחי בוגר ישיבת שערי יושר
היה ברשותנו קליפ שהפיקו בחורי הישיבה על הטיול לארוזה, שוויץ.
אם יש למשהו אשמח לקבלו במייל.
(אני לא מעוניין שזה יעלה לכאן כי לא בטוח שמסכימים שזה יופץ)
אפשר לפנות באישי
תזכו למצוות!

• הוסף לסימניות
זה היה פה
תבדוק אם זה נמצא.

• הוסף לסימניות
אתה זוכר את הכותרת ?

• הוסף לסימניות
מצאתי את זה תשלח לי את הכתובת בפרטי
כתוב משהו ישיבת מבקשי השם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י kinly;1404979:
מצאתי את זה תשלח לי את הכתובת בפרטי
כתוב משהו ישיבת מבקשי השם.

תודה, אבל מדובר בישיבה אחרת.
לא מבקשי ה' אני יודע על מה אתה מדבר..

• הוסף לסימניות
יש לי משהו של שערי יושר, אבל כאילו פרסומת שלהם, שיש "מבצע שוויץ" לא הטיול עצמו, אם מדובר בזה, בשמחה.
רק את המייל בבקשה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;1405022:
יש לי משהו של שערי יושר, אבל כאילו פרסומת שלהם, שיש "מבצע שוויץ" לא הטיול עצמו, אם מדובר בזה, בשמחה.
רק את המייל בבקשה.

אני צריך את טיול עצמו...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה