כללי עזרה| מדרכיון כוכב / נצנוץ

• הוסף לסימניות
ניסיתי להכנס למדריכון כאן ולא הצלחתי....
מישהו יכול הסביר לי בבקשה איך עושים נצנוץ / כוכב כזה?
תודה רבה,

אגב אחלה פורום...יישר כח!!!

קבצים מצורפים

• 051010_182704-147_starlight5.jpg
    KB 25.6 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
יש מברשות כאלה :)
איך עושים אני לא יודעת...

• הוסף לסימניות
זה נראה כוכב פשוט למדי.
ברקע - מברשת מרוככת - בלחיצה אחת.
הפסים - פשוט לוקחים קו לבן - ונותנים לו מסכת מעבר מ2 הכיוונים
אח"כ מכפילים ומסובבים ושוב מכפילים ומסובבים - קצת מקצרים באורך וחלק מצמצמים ברוחב - וחוזר ...

- זה בפוטושופ - אבל גם בויקטורי - פחות או יותר כך.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נאי עשיתי את זה בעבר כמו שאניאני כתבה, אך עוד משהו: אל תעשי קו ישר לגמרי - שיהפוך להיות צר יותר לקראת הקצוות.

• הוסף לסימניות
יש פלגאין לפוטושופ שנקרא KPT6 שעושה משהו מאד דומה

• הוסף לסימניות
אני בל"נ ישים לכם הערב את הפלואין KPT 7 ביש לי יום שי.

• הוסף לסימניות
אוי כמה שחיפשתי את זה. עכשיו בשבילכם מצאתי. זו הדרך תשכון אור לייצר כוכב. קחו ותיהנו:

http://www.prog.co.il/showthread.php?t=2592

אוי ויי. לאחר בדיקה שניה, אני שם לב שהתמונות כבר לא קיימות באשכול ההוא. אין לי כעת יותר מה להציע. מה שכן, שימו לב שבתחתית העמוד שיפתח לכם על ידי הקישור שהבאתי, יש לכם עוד שני מדריכים באותו ענין. גם הם כבר בלי התמונות. אבל שווה בדיקה.

• הוסף לסימניות
למה? אני כן רואה תמונות...
תודה רבה

• הוסף לסימניות
מי שמחובר לנתיב לא רואה, כי זה בעצם קישור לבחדרי מפעם.
אבל שמתי את הKPT 7 מקווה שזה יעזור לך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה