עזרה מהמבינים-סרט בסיומת vlc?!

• פותח הנושא frog
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מה זה אומר?
היה לי קובץ וידיאו שהיה נפתח כרגיל בוינדוס מדיה פלייר, ומאז שהורדתי את vlc הוא לא נפתח בוינדוס אלא רק ב vlc.
אני רוצה לצרוב אותו בדיסק להעברה למישהו אחר, ואם למישהו הזה אין את תוכנת vlc זה לא יפתח לו??
יש אפשרות לשנות את זה?
תודה למסייעים.

• הוסף לסימניות
פליז. מישהו???

• הוסף לסימניות
תתני למישהו גם את התוכנה VLC
רוב הסיכויים שזה הגדרה אצלך במחשב
ולא יפריע במחשבים אחרים

• הוסף לסימניות
אם נפתח במדיה פלייר אצלך אין שום סיבה שלא יפתח אצלו.

• הוסף לסימניות
לכאורה זה לא הסיומת אלא פשוט אצלך במחשב ה-vlc מוגדר כברירת מחדל.
את יכולה להעביר בלי שום חשש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י BlueRay;1934798:
לכאורה זה לא הסיומת אלא פשוט אצלך במחשב ה-vlc מוגדר כברירת מחדל.
את יכולה להעביר בלי שום חשש.

בדיוק כך.
אין דבר כזה קובץ בסיומת VLC.
מה שקרה הוא שהתקנת את הנגן VLC ובמהלך ההתקנה הוא שאל אותך האם שהוא יהיה נגן ברירת המחדל ואמרת לו שכן.
יש כמובן אפשרות לראות את הקובץ גם במדיה פלייר כמו שראית קודם.

בקיצור את יכולה להעביר הלאה בלי חשש.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
תודה לעונים.
אני מנסה לשנות את ברירת המחדל שלי למדיה- וזה לא נותן לי. זה כותב לי שהוא לא יכול לפתוח את זה.
מה שלא היה לפני שהתקנתי את התוכנה.
ושצרבתי את הקובץ והכנסתי שוב את הדיסק- הסמל שזה נותן לי- זה vlc.
לכן אני מפחדת.
איך אפשר להעביר את התוכנה? אפשר בדיסק?

• הוסף לסימניות
הסמל שהוא נותן לא מראה על שום דבר.
אם לא משנים את ברירת המחדל,
אפשר גם לעשות לחצן ימני ופתיחה באמצעות..שם לבחור תוכנת צפיה אחרת.

• הוסף לסימניות
כן. את זה אני יודעת. אבל כשאני עושה את זה- אין אפשרות לפתוח את זה דרך מדיה פליר, הוא כותב לי הודעת שגיאה.

• הוסף לסימניות
זה מה שהוא נותן לי כשאני מנסה לפתוח דרך מדיה פלייר.
השאלה האם זה יפתח במחשב אחר צרוב לדיסק, אם לא יהיה לה את תוכנת vlc????
סליחה על ההצקות. פשוט חשוב לי מאוד.
תודה:eek:

קבצים מצורפים

• מדיה.PNG
    KB 19.2 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
תנסי לעשות על הקובץ קליק ימני בעכבר/ פתח באמצעות/ בחירת תוכנית ברירת מחדל/ תסמני את מדיה פלייר (תראי שמסומן תשתמש תמיד בתוכנית שנבחרה וכו') והבעיה אמורה להסתדר.....

• הוסף לסימניות
זהו, שהיא לא..
עכשיו ניסיתי במחשב אחר לפתוח את הסרט שצרוב בדיסק- והוא נפתח רגיל.
הבעיה כנראה במחשב שלי. לא ברור לי מהי...

• הוסף לסימניות
בדרך כלל זה נובע שחסר לך מקודדים....

• הוסף לסימניות
אני יכול לשלוח בפרטי תוכנת BS.Player.PRO B2.68 1077 שזה כולל בתוכו גם מקודדים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה