עזרה מהמומחיות בחידוש רהיטים

• הוסף לסימניות
היה לי חלום לשדרג את המטבח של איקאה בגן, קניתי בקיץ טפטים מתאימים ומה שהיה נראה לי נדרש,
הגעתי לגן חדורת מרץ ו..... הגשמים חדרו פנימה וטיפלו במטבח עוד לפני (כן, כן ירד אצלנו גשם כל החודש) :(:(
כמה שאלות:
את המדפים בפנים אני אחליף בעז"ה
1. הדלת אחרי יבוש ברת תקנה או לא
2. איך לצבוע (שלבים וחומרים:eek:) את כל המטבח ללבן?

אני אשתף בתוצאות של הכל בעז"ה,
גם של העץ שהעלתי פעם פעם ואתן הדרכתן....

תודה מראש!

20180828_163137.jpg מטבח.jpg

• הוסף לסימניות
WOW איזה מגרה לעבוד על זה
אז ככה
שלב א: לשייף את כל העץ עם נייר זכוכית עדין (מספר אחד לדעתי)
ב: להסיר את כל האבק והשאריות של השיוף מהמשטחים.
ג: פריימר לצביעה על עץ אפשר לקנות בטמבור - מומלץ שתי שכבות של צבע עם שעה המנה בינהם.
ד. שתי שכבות של צבע לעץ גם כן בטמבור - ואם זה לבן אז בכלל פשוט ויש בכל מקום (אני צבעתי ארון צבעוני והלכתי לטמבור לערבב צבעים)
ה. לא הכרחי אבל יש כאלה שמורחים לקה מעל. אני לא מרחתי
תעלי תמונות איך יצא
אין לי תמונות של ההכנה רק לפני ואחרי והתמונה של השולחן לא מאד ברורה

בהצלחה ובכייף שאלות

קבצים מצורפים

• IMG_0768.JPG
    IMG_0768.JPG
    2.2 MB · צפיות: 49
  • IMG_0796.JPG
    IMG_0796.JPG
    2 MB · צפיות: 68
  • IMG_0958.JPG
    IMG_0958.JPG
    2.3 MB · צפיות: 59
  • IMG_0871 11.jpg
    IMG_0871 11.jpg
    KB 798.7 · צפיות: 50
  • הוסף לסימניות
אני הייתי מחדשת חלק בטפט וחלק בצבע
היות שהדלתות כנראה קצת נפוחות בצד -אני ממליצה לאחר יבוש מלא! לצפות בטפט מדוגם -זה יטשטש -אפשר משהו בסגנון שחור לבן /אפור משולב
את שאר חלקי העץ החשופים -לשייף מעט ולצבוע בצבע בגוון אפור בהיר ,
שיש כדאי לצפות גם בלכה אחרי הצבע

• הוסף לסימניות
אני
אני הייתי מחדשת חלק בטפט וחלק בצבע
היות שהדלתות כנראה קצת נפוחות בצד -אני ממליצה לאחר יבוש מלא! לצפות בטפט מדוגם -זה יטשטש -אפשר משהו בסגנון שחור לבן /אפור משולב
את שאר חלקי העץ החשופים -לשייף מעט ולצבוע בצבע בגוון אפור בהיר ,
שיש כדאי לצפות גם בלכה אחרי הצבע
מסכימה איתה בנוגע לטפט
זה עדיף

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה